Herbaria Moon Milk - AJURVEDSKA PIJAČA

Herbaria Moon Milk - AJURVEDSKA PIJAČA

Hollywoodske zvezde, sladokusci in ljubitelji zdravja se zdaj zanašajo na Moon Milk za vstop v sanje.

Ekskluzivne mešanice začimb za pripravo čudovite pijače pred spanjem. To so okusne različice Moon Milka z nežnimi pastelnimi toni in veliko dobrih in zdravih začimb. Različica "Sweet Dreams" ima prijeten okus po cimetu in kakavu, "Love" je namesto tega kombinacija jagodičja in make, nazadnje "Good Mood" vsebuje kurkumo in sladko lucumo. Vse variante so narejene iz bio sestavin najvišje kakovosti, tako kot vsi izdelki blagovne znamke Herbaria.

Kako se pripravi?
Samo zavrite 100-150 ml mleka ali druge rastlinske pijače po vaši izbiri. Dodajte vrečko mešanice, premešajte z ročnim mešalnikom ali metlico in uživajte. Pijačo je mogoče mešati tudi s kapučinom. Po želji jo lahko posladkate tudi z javorjevim sirupom ali medom.

Moč ajurvedskih začimb
Vsaka različica Moon Milka vsebuje različne sestavine, ki dajejo pijači edinstven okus in barvo. V Indiji je ta vrsta mleka z ajurvedskimi začimbami in medom že stoletja znana po pomirjujočem in protistresnem učinku. To je predvsem posledica prisotnosti ašvagande, znane tudi kot indijski ginsegn, tako imenovane "adaptogene" rastline, ki je prisotna v vseh sortah luninega mleka Herbaria.

Kaj so adaptogeni?
V naturopatiji so nekatera zelišča, začimbe, gobe ali korenine priznani kot "adaptogeni". Ta izraz označuje snovi naravnega in kemičnega izvora, ki lahko podpirajo odpornost našega organizma in mu pomagajo bolje delovati ob različnih stresnih dejavnikih. V skladu z ajurvedskimi nauki in drugimi tradicionalnimi zdravili adaptogene snovi uravnotežijo vse funkcionalne sisteme telesa, jih stabilizirajo in spodbujajo moč samozdravljenja. Tako sta telo in duh uravnotežena in se lahko bolje spopadeta z izzivi in stresom. Nekateri najpomembnejši adaptogeni so kurkuma, ashwagandha, maca in ingver. Vse sestavine, vključene v recepte Herbaria's Moon Milk.

Prav tako lepo na pogled
Ne glede na to, ali gre za toplo kakavovo, romantično rožnato ali globoko oranžno barvo, je vsaka sorta Herbaria Moon Milka prava poslastica tudi za oči. Ko so pripravljeni, z mehko peno na površini, spominjajo na kapučino... vendar v čudoviti pastelni barvi! S svojimi lepimi, očitno naravnimi barvami te pijače navdihujejo sprostitev in harmonijo že ob pogledu nanje.

Podjetje
Herbaria Kräuterparadies GmbH že več kot 100 let deluje trajnostno in v skladu z naravo in ljudmi. Njihova poslovna filozofija pravzaprav temelji na varstvu okolja, poštenem sobivanju in regionalnosti.