O Piccantinu

Naše srce bije za užitek!

Hrana, pijača in začimbe z vsega sveta so naša strast. V tem zagotovo nismo sami. Morda se sprašujete, v čem se razlikujemo od drugih podjetij?

Širok izbor za vsak okus
Ste vedno na preži za najboljšimi dobrotami, najnovejšimi prehranskimi trendi in kulinaričnimi klasikami? Potem ste prišli na pravo mesto! Ekološka in Demeter kakovost sta nam prav tako pomembni kot alternativna prehrana in regionalne dobrote. Poiščite svoje najljubše izdelke in se pustite presenetiti novim blagovnim znamkam, odličnim okusom in eksotičnim sestavinam.

Pravičen nakup in prodaja
Izbiri dobaviteljev pripisujemo velik pomen in s svojo ponudbo gradimo most od malih regionalnih proizvajalcev do priznanih mednarodnih blagovnih znamk. Skrbimo, da naši dobavitelji ponujajo pravične cene, vendar so tudi sami pravično plačani in prejmejo celotno dodano vrednost.

Živimo trajnostno
Preveč obožujemo hrano, da bi jo zavrgli: naša kuhinja podjetja niceshops spremeni blago, ki ga ne moremo pravočasno prodati pred rokom uporabe, v kulinarične dobrote. In česar tukaj ni mogoče uporabiti, podarimo sodelavcem. Zato ste lahko prepričani, da nič ne gre v nič.

Ko smo že pri kuhinji podjetja: Naša kuhinjska ekipa nas vsak dan razvaja s sveže pripravljenim zajtrkom in kosilom. Tu sta zelo pomembni tudi trajnost in regionalnost. Od več kot 250 porcij dnevno kuhane hrane le delček (največ 2,5 % proizvodne teže) konča na kompostnem kupu podjetja. Večina naše ekološke zelenjave je regionalno pridobljena iz projekta socialnega zaposlovanja myAcker plus, ki ga vodi Lebenshilfe Soziale Diensten GmbH. Sveža zelišča in jagodičevje rastejo na lastnem vrtu podjetja - v veliko veselje naših čebel, ki se zahvaljujejo številnim cvetočim rastlinam z okusnim medom.

Najboljša storitev za najboljše stranke
Želimo, da naše stranke ne uživajo samo v najboljši hrani, ampak tudi v najboljši storitvi za stranke. Ti vključujejo nezapleten postopek naročanja, varne načine plačila in hitro dostavo. Tudi po prejemu blaga vam bo naša prijazna in strokovna ekipa z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.