100 let Galupa - pekarske tradicije iz Italije

100 let Galupa - pekarske tradicije iz Italije

100 let Galupa predstavlja 100-letno pekovsko tradicijo in dragocen recept, ki je postavil temelje za edinstveno zgodbo o uspehu. Zgodba, ki se je začela leta 1922 v majhni slaščičarni v Pinerolu s preprosto, a briljantno idejo, ki je z leti prerasla v trdno podjetje, kot je danes. Galup ostaja ponosno zvest svojemu izvoru in še naprej neguje tesne vezi z regijo Piemont.

100 let strasti, ustvarjalnosti in inovativnosti je vaško slaščičarno spremenilo v svetovno znano blagovno znamko s specialitetami, ki so cenjene po vsem svetu. Toda znamka ostaja zvesta vrednotam svojih ustanoviteljev Pietra in Regine Ferrua. Isti "Lievito Madre" ali "matični kvas" je skrbno hranjen in negovan že 100 let in še naprej daje testu, ki se uporablja za pripravo njihovih dobrot, značilno mehkobo, volumen in poln, lahkoten okus.

100 let čistih naravnih sestavin, ki so naredile rodovitno zemljo, na kateri rastejo, slavno in cenjeno s strani ljudi, ki jo skrbno obdelujejo.

100 let moških in žensk, ki so ohranili svoje neprecenljive obrtniške sposobnosti in jih predali naslednjim generacijam.

100 let panettona in colombe z znamenito lešnikovo glazuro iz lešnikov iz Langheja - neprimerljivo slasten okus.

100 let dobrot, zaradi katerih je Galup še boljši, pa naj bo to njihov panettone za božič ali colomba za veliko noč ali druge čudovite kreacije skozi vse leto.

Galup je ime, ki predstavlja panettone in colombe, izdelane na določen način, ki je edinstven in se razlikuje od drugih izdelkov. Edini panettone pred Galupom je bil panettone v milanskem slogu. Bolj ploščat panettone z lešnikovo glazuro je izum Pietra Ferrue, ki se je rodil v Langheju – znanem kot Langa v Piemontu – in živel v Pinerolu. To je bila njegova ideja in njegov recept: okusna in inovativna reinterpretacija kulinaričnih tradicij Lombardije. Nekaj let pozneje je predstavil še en klasični recept iz Piemonta - Galup Colomba. V nekaj letih je kraljeva hiša prejela patent za slaščičarno. Recept je bil sčasoma izpopolnjen, vendar je notranji značaj ostal enak in je še vedno v skladu s specifikacijami Pietra Ferrue.

ZGODBA VSEDRŽAVNEGA INTERESA
V njegovem stoletnem obstoju so generacije zvestih strank uživale v Galupovem edinstvenem panettonu in colombi. Galup jih je nagradil z novimi recepti in čudovitimi presenečenji, zaradi katerih se vedno znova vračajo.

Italijanski urad za patente in blagovne znamke je Galupov prepoznavni logotip prenesel v posebni register zgodovinskih blagovnih znamk. S tem je družbi potrdila status premoženja nacionalnega interesa - pomembna čast v 100-letnici delovanja! Galup je ponosen na svojo zgodovino, svoje izdelke in čast, ki mu je bila podeljena. Ker: Kako bi izgledali božič in velika noč v Italiji brez Galupa?