Predstavljamo Staud's

Predstavljamo Staud's

Skrivnost tega tradicionalnega avstrijskega družinskega podjetja je v tem, da nimajo nobenih skrivnosti! Njihovi izdelki so narejeni z nepozabnimi okusi iz najbolj kakovostnih sestavin. Uživajte v njihovih sladkih marmeladah in kislo vloženih izdelkih - vsi pripravljeni po tradicionalnih receptih.

Avstrijska družinska saga

Družba Staud's ima zelo dolgo zgodovino. Podjetje je bilo ustanovljeno v času avstrijsko-ogrske monarhije leta 1883. Takrat je podjetje prodajalo sadje in zelenjavo na dunajskem Brunnenmarktu, ki deluje še danes.

Vsaka generacija družinskih članov je prenesla svoje znanje in strast na naslednje generacije ter svojo predanost trajnosti. Te vrednote v kombinaciji z ambicioznostjo, inovativnimi idejami in znanjem poslovanja so zagotavljale uspeh podjetja.

Leta 1971 je Hans Staud prevzel očetovo družbo. Nato je sedež podjetja preselil v okrožje Ottakring na Dunaju, kjer so se še naprej specializirali za sadje in zelenjavo. Začeli so izdelovati kumarice in marelične konzerve ter hitro uživali v njihovem uspehu. Danes Staud's izdeluje več kot 200 vrst sladkih džemov in vložene zelenjave.

Stojalo na dunajskem Burnnenmarktu še vedno pripada podjetju in vsebuje Staudov pavillon, ki slovi po odlični hrani.

Raznolikost

Izdelki podjetja Staud so znani po svoji zelo visoki kakovosti. Vsak izdelek je izdelan po najstrožjih standardih čistosti. Sadje, ki ga izberejo za izdelke, je skrbno izbrano, konzervirani izdelki pa narejeni brez dodatkov.

Staudova ponudba ponuja ogromno različnih izdelkov od sadnih sirupov do kompotov do sladkih namazov do vložene zelenjave. Zaščitni znak blagovne znamke so njihova 8-stranska očala. Njihove slastne kreacije prodajajo po vsem svetu, od Tokia do New Yorka! Oglejte si njihove okusne izdelke tukaj !