Fiasconaro in zgodovina Colombe

Fiasconaro in zgodovina Colombe

Simbol miru in ponovnega rojstva, iskanja pristnih surovin, izdelave in občutka za tradicijo: to so sestavine Colombe, tipične italijanske slaščičarske kreacije, ki se odlično prilega kolekciji Dolce&Gabbana in Fiasconaro.

Naravni kvasni postopek zagotavlja neprimerljivo lahkotnost in dišavo torte, hkrati pa poudarja pristnost sestavin, izbranih z veliko skrbnostjo. V celoti obrtniška priprava, od testa do embalaže, se pokloni tradiciji slaščičarne Bel Paese, katere skrivnosti se prenašajo z ljubeznijo.

Dolce&Gabbana in Fiasconaro Colomba pripovedujeta poglavje vseitalijanske zgodbe o odličnosti in strasti do dobre hrane: brezpogojni ljubezni, ki si jo delita dve podjetji, strastni do lepega in edinstvenega na svetu.

Tri najnovejše kreacije peciva Colomba so na voljo v vrhunski embalaži Dolce&Gabbana: Colomba s sicilijanskimi mandlji, Colomba s čokolado in sicilijansko marmelado iz divjih jagod ter Colomba s sicilijansko čokolado. Čudovite pločevinke, ki jih okrasijo sicilijanski obrtniki in navdihujejo otoške bele in modre majolike, ohranjajo odličnost sladkih kreacij.

Colomba s sicilijanskimi mandlji
Tradicionalni recept, ki okrepi vonj puhastega testa zahvaljujoč svežim kandiranim pomarančam. Vino Marsala in med izboljšujeta edinstven okus, medtem ko sladkorni premaz in sicilijanski mandlji zaokrožijo celotno kreacijo z aromatičnim in hrustljavim zaključkom.

Colomba s čokolado in sicilijansko marmelado iz gozdnih jagod
Živela dolce vita! Izjemna poslastica z dvojno glazuro iz temne čokolade in marmelade iz gozdnih jagod, zaključena s drobnimi čokoladnimi koščki in pospremljena s kozarcem sicilijanske čokoladne kreme. Ekskluzivna izjava ljubezni do sladkega življenja z vsemi njegovimi lepimi vidiki.

Colomba s sicilijansko čokolado
Nepozabna poslastica ekstravagance. Recept za sicilijansko kvašeno testo navduši s koščki čokolade v testu in čarobno mandljevo glazuro na vrhu. Najboljše arome pomaranče, lešnikov in medu dopolnjujejo užitek.

Poleg sladkih kreacij Colomba iz Fiasconaro, ponudba vsebuje tudi med, marmelado, sladke namaze in različne različice slaščice Torrone. Vsi izdelki so narejeni na tradicionalen, nežen način in z ljubeznijo do regije - in to lahko okusite z vsakim grižljajem!