Tartuflanghe - dipi, namazi in omake
Dipi, namazi in omake: 14 izdelkov
-    Tartuflanghe Kaviar iz črnega tartufa, 50 g- Iz soka zimskih tartufov
- Poln okusa tartufov
- Optični poudarek
 
-    Tartuflanghe Tartufova krema s parmezanom, 90 g- odlično toplo in hladno
- na kruhu ali s testeninami
- izjemno kremasto
 
-    Tartuflanghe Salsa omaka s tartufi, 500 g- idealno za sendviče in ploščate kruhke
- odlično se poda tudi k pici in zelenjavi
- brez konzervansov
 
-    Tartuflanghe Sugo Carbonara s tartufi, 170 g- obogateno z jajci
- izjemno kremasto
- idealno za testenine carbonara
 
-    Tartuflanghe Pesto s pistacijami in tartufi, 90 g- odlično toplo in hladno
- z italijanskimi poletnimi tartufi
- za testenine, njoke in še več
 
-    Tartuflanghe Sugo z gorgonzolo in tartufi, 180 g- pikanten okus
- intenzivna aroma
- idealno za izboljšanje testenin
 
-    Tartuflanghe Sugo s sirom, črnim poprom in tartufi, 180 g- posebej aromatično
- z italijanskimi tartufi
- idealno za testenine, rižoto in njoke
 
-    Tartuflanghe Pesto v prahu, 30 g- Z značilnim okusom pesta
- Visokokakovostne sestavine iz Italije
 
-    Tartuflanghe Majoneza z belim tartufom, 85 g- Rafinirano z Alba tartufi
- Vsestransko uporabno
 
-    Tartuflanghe Maslo s tartufi, 75 g- Z Alba tartufi
- Posebna priprava
- Za toplo in hladno uživanje
 
-    Tartuflanghe Krema iz jurčkov in tartufov, 30 g- Rafinirano s poletnimi tartufi
- Prihrani čas med kuhanjem
- Primerno za veliko jedi
 
-    Tartuflanghe Medena gorčica z belim tartufom, 100 g- Z Alba tartufi in medom iz divjih cvetov
- Kot nalašč za prekajene ribe
 
-    Tartuflanghe Oljčna in tartuf omaka, 90 g- Pasta iz oliv in poletnih tartufov
- Za začinjanje in rafiniranje
- Odlično tudi kot dip
 
-    Tartuflanghe Akacijev med z belim tartufom, 40 g- S posušenimi koščki tartufov
- Idealna kombinacija s sirom
 
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-  Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90 
-  Brezplačno 
 vračilo
-  24 urna dostava 
- Več kot 12.350 izdelkov 
