Caseificio Gennari - najboljši parmezan iz Emilie Romagne

Caseificio Gennari: 3 izdelki

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Proizvodnja treh kolutov sira vsak dan - s to nalogo sta Maria in Sergio v mlekarni Villa Paveri leta 1953 začela svoje življenjsko delo. Danes so parmezani iz Caseificio Gennari med najizvirnejšimi specialitetami Emilije-Romanje, ki so priljubljeni med evropskimi gurmani. Vnuki že pomagajo usmerjati usodo družinskega podjetja, vendar je skrb ostala nespremenjena: minimalno razmaščeno mleko, malo sirišča, zelo malo sirotke in počasno staranje v vlažnem okolju so le nekatera od strogih meril, ki se uporabljajo za doseganje najboljše kakovosti v vsakem trenutku. Tradicija opredeljuje tudi dobavno verigo, saj mleko večinoma prihaja z lastnih kmetij, podjetniška družina pa že od prvega dne vzdržuje zveste poslovne odnose s številnimi lokalnimi dobavitelji.