Najboljši parmezan iz Emilie Romagne
Proizvodnja treh kolutov sira na dan: to sta bila cilj Marie in Sergia leta 1953, ko sta ustanovila svojo mlekarno v Vili Paveri. Danes je parmezan mlekarne Gennari ena od odličnosti Emilie Romagne in jo cenijo sladokusci po vsej Evropi. Družinsko podjetje zdaj vodijo vnuki, vendar je skrb za pripravo sira ostala nespremenjena. Rahlo razmaščeno mleko, malo sirišča, zelo malo sirotke in počasno staranje v okolju s pravo mero vlažnosti so le nekatera od strogih meril, ki jih upoštevajo, da nenehno pridobivajo najboljšo kakovost. Tradicija odlikuje tudi dobavno verigo, saj mleko prihaja predvsem z lastnih kmetij, družina Gennari pa je vedno ohranjala zveste poslovne odnose s številnimi lokalnimi dobavitelji.
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP - staran 18 mesecev, približno 350g
- Zrnat lom, slamnato rumene barve
- Elastičnost teksture
- Idealen spremljevalec za aperitive
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP Riserva - staran 36 mesecev, približno 350g
- Idealen okus, najboljša aroma
- Najbolj priljubljena varianta parmezana
- Spremljava za izvrstna vina in šampanjec
-
Caseificio Gennari Parmigiano Reggiano DOP Riserva - staran 60 mesecev, približno 350g
- Še posebej lepa tekstura
- Raznolikost okusov
- Odlično se združi s sladicami
Vse cene vključujejo DDV.
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 9.600 izdelkov