Simon Coll Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava

Brez glutena in vsestransko uporabna

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Ta fina španska mlečna čokolada z 32% vsebnostjo kakava je narejena iz zelo fino praženih kakavovih zrn, ki ji dajejo nežen, blag okus. Zaradi tega je idealna za pripravo vroče čokolade in kot sestavina za peko. Uporablja se lahko tudi za okrasitev tort in pripravo krem.

Simón Coll sledi metodi bean-to-bar in še danes praži in konšira v lastnih prostorih - za najboljšo kakovost in okus!

Znamka: Simon Coll
Izvor: Španija

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Simon Coll Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava

Kupci, ki so naročili "Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder