Simon Coll Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava
Brez glutena in vsestransko uporabna
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Ta fina španska mlečna čokolada z 32% vsebnostjo kakava je narejena iz zelo fino praženih kakavovih zrn, ki ji dajejo nežen, blag okus. Zaradi tega je idealna za pripravo vroče čokolade in kot sestavina za peko. Uporablja se lahko tudi za okrasitev tort in pripravo krem.
Simón Coll sledi metodi bean-to-bar in še danes praži in konšira v lastnih prostorih - za najboljšo kakovost in okus!
Znamka: | Simon Coll |
---|---|
Izvor: | Španija |
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Simon Coll Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava
Kupci, ki so naročili "Španska čokolada za kuhanje z 32 % kakava" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
rong>24 urna dostava
Več kot 11.350 izdelkov