La ChinataSrednje pekoča dimljena paprika

Najboljši stroki čilija iz La Vere

  • ročno brani in sortirani
  • dimljeno z lesom hrasta
  • čudovita aroma
  • € 8,08 € 8,49 -5% (€ 2,31 / 100 g)
  • nad 2 le € 8,05 / Kos -5%

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne četrtek, 27. september: Naročite še danes do 11:00 ure.

V moj seznam želja

Št. izd.: LC-L500A, Vsebina: 350 g

EAN: 8421401815000

Posoda, 70 g: € 3,29 (€ 4,70 / 100 g)
nad 2 € 2,26 (€ 3,23 / 100 g)
Posoda, 160 g: € 5,19 (€ 3,24 / 100 g)
nad 2 € 4,15 (€ 2,59 / 100 g)
Posoda, 350 g: € 8,08 (€ 2,31 / 100 g)
nad 2 € 8,05 (€ 2,30 / 100 g)
Posoda za ponovno polnitev, 750 g: € 14,59 (€ 1,95 / 100 g)
nad 2 € 13,60 (€ 1,81 / 100 g)
Zip-paket, 150 g: € 4,19 (€ 2,79 / 100 g)
nad 2 € 3,20 (€ 2,13 / 100 g)

Prednosti trgovine Piccantino SlovenijaPrednosti trgovine Piccantino Slovenija

  • Slovenija: brezplačna dostava že od € 47,90.
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard ali UPS Express
  • Naročite še danes do 11:00 in prejeli boste vaš paket v 1 - 2 delovnih dneh (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Varno plačilo: Po povzetju, Kreditna kartica (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal ali Predračun

Varno plačilo: Po povzetju, Kreditna kartica (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal ali Predračun

  • ročno brani in sortirani
  • dimljeno z lesom hrasta
  • čudovita aroma

Opis

Čili
Za papriko v prahu iz skupine La Chinata se uporabljajo le najboljši čili stroki iz španske regije "La Vera". Gojenje čilija se prične sredi zime s polaganjem semen v lonce. Sredi meseca maja, ko so rastline že zelo velike se le te prenesjo iz ločkov na prosto., kjer dozorijo do žetve. Glavni stroki čilija so Jaranda, Jariza in Bola.

Dimljenje
Plodovi se zreli in zdravi pobirajo v mesecu oktobru in novembru. Neposredno po žetvi se stroki prenesejo v komore za dimljenje. Sam postopek dimljenja se vrši na tradicionalen način s sežiganjem črnike ali hrasta. Sam proces poteka približno 15 dni.

Mletje
Po obsežnem nadzoru kakovosti so prekajeni stroki pripravljeni za mletje. V prvem koraku se stroki očistijo in umijejo ter se nato prenesejo v velike kamnite mline. Stroki so mleti s pomočjo dveh granitnih kamnov in to tako dolgo dokler stroki nimajo primerne konsistence. Po končanem mletju se stroki še dodatno sušijo in so nato pripravljeni za pakiranje.

Uporaba: Za dips, pestose in marinade, Za ribe in morske sadeže, Za mesne jedi, Za perutnino, Za zelenjavne jedi, Za krompir, Mediteranska kuhinja, Za testenine in pašte, Za jedi z rižem, Za omake
Okus: Pikantno / Blago-pekoče
Izvor: Španija
Kakovost: Zmleto
Certifikati: IFS Certifikat

Dodatki

  • Dimljena paprika (srednje pekoče)

Vprašanja in odgovori na temo La Chinata Srednje pekoča dimljena paprika

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

5,0 od 5 zvezdic
5 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

5 ocen

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 3 recenzije v drugih jezikih.