Berghofer Mühle Mešanica za peko prakruha (jubilej)

Jubilejna kreacija z začimbami

€ 7,89

(€ 11,95 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 660 g

Dostava do četrtek, 21. marec, v kolikor naročite do dne sreda do 00:00 ure .

Na zalogi je samo še 8 kosov

Brezplačna dostava do Slovenija od € 49,90.
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • pikantne in blage oreškaste arome
  • srednje rjava skorja
  • posebne jubilejne mešanice so pakirane v platneni vrečki

Št. izd.: BHM-35, Vsebina: 660 g, EAN: 9120036990586

Opis

Ob 175-letnici Berghofer Mühle sta Liane Berghofer in njena ekipa znova ustvarili posebne mešanice za peko.

Hrustljav na zunanji strani, puhast na notranji strani. Ta mešanica za peko je sestavljena iz posebnih sestavin, kot so regionalna moka in fine začimbe za kruh, kot so kumina, janež in koromač. Okus je blago oreškast in je odličnega okusa s slanimi ali sladkimi namazi.

Dodatni podatki:

  • V mešanico za peko je treba dodati le kvas in vodo.
  • Natančna navodila za peko so priložena
  • Posebne jubilejne mešanice so pakirane v platneni vrečki
  • Za približno 1 kg kruha

Priprava:

  • V skledi za testo zmešajte 440 g mlačne vode s kvasom (6 g suhega kvasa ali ½ kocke svežega kvasa).
  • Dodajte mešanico za peko in na kratko premešajte z leseno žlico.
  • Stroj za gnetenje: čas gnetenja: 5 minut počasi, 3 minute bolj intenzivno
  • Testo položite na pomokano delovno površino in ga pokritega pustite počivati na sobni temperaturi približno 30 minut.
  • Po končanem počitku testo oblikujte v hlebček in ga položite v pekač, obložen s papirjem za peko.
  • Nato testo pokrijte in pustite, da ponovno vzhaja približno 30 minut.
  • Medtem dobro segrejte pečico (npr. vroč zrak na 230 °C).
  • Po končanem vzhajanju postavite kruh in pekač v pečico.
  • Takoj po postavitvi v pečico dno večkrat popršite z dobro razpršilno steklenico, da ustvarite dobro paro (paro).
  • Približno 10 minut pecite pri 230 °C, nato pa nadaljujte s peko pri 180 °C približno 40 minut.
  • 10-15 minut pred koncem peke kruh zvrnite iz pekača in ga pecite brez pekača.
  • Ko kruh spečete, mora biti ob udarcu po spodnji strani "votel".
  • Pustite, da se ohladi na rešetki, nato pa uživajte.
Znamka: Berghofer Mühle
Izvor: Avstrija
Informacije o shranjevanju: Hraniti na hladnem, suhem in temnem prostoru.
Značilnosti: brez umetnih arom, brez umetnih barvil
Izvor surovine: Avstrija
Sestavine
  • ržena moka T960
  • pšenična moka T700
  • pšenična moka T1600
  • ržena moka T2500
  • polnozrnato rženo kislo testo
    • Polnozrnata ržena moka
    • voda
    • starter kulture [1]
  • Sol
  • Ječmenova sladna moka
  • Začimba za kruh
    • Koriander
    • Kumina
    • navadni komarček
    • Janež
  1. bakterije kislega testa
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1298 / 310 kj / kcal
Maščoba1,4 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,3 g
Ogljikovi hidrati65 g
  od tega sladkor1,5 g
Beljakovine9,6 g
Sol1,8 g

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Berghofer Mühle Mešanica za peko prakruha

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Mešanica za peko prakruha" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder