Belberry - sadni kis, marmelada, kečap in še več

Aromatične sadno-zelenjavne specialitete iz Belgije

Belberry: 37 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Pri Belberry gre za nežne izdelke iz najboljšega sadja in zelenjave. Vse se je začelo z majhno trgovino z živili v Flandriji / Belgija in proizvodnjo finih marmelad po tradicionalnih receptih.

Kot da to ne bi zadoščalo, so se sadne omake, čatni in vložene specialitete znašle tudi v ekskluzivni ponudbi Belberry. Thierry Vandererfven, ki Belberry vodi drugo generacijo, nenehno razvija nove kreacije. Te so tako okusne, da marmelade strežejo celo v belgijski kraljevi družini in družinsko podjetje lahko nosi odlikovanje "dobavitelj belgijske kraljeve družine".

Še posebej vznemirljivo za vse poznavalce: specialitete sadja in zelenjave v kisu Belberry ter beli kečap. Pire iz svežega sadja in zelenjave, npr. iz manga, limete, kumar ali bezgovih cvetov se rafinira z blagim kisom, da se dobijo tako imenovane začimbe. Ne samo okusno kot solatni preliv, ampak tudi s ocvrto hrano in žarom, s sladicami in celo v pijačah. Paradižnikov kečap Belberry San Marzano in kečapi iz sadja kot npr. rumena paprika, rdeča pesa ali mango čakajo, da jih preizkusite.

Okusite svojo pot skozi ekskluzivno ponudbo Belberry in uživajte v najboljših sadnih in zelenjavnih specialitetah iz Belgije!