Bake Affair Pirina bageta

Odličen spremljevalec prigrizkov

  • Najboljše sestavine iz Avstrije
  • Enostavno za izdelavo
  • Ostane dlje časa sveža
  • € 5,99 (€ 0,81 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne petek, 12. junij: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 739 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510152, Vsebina: 739 g

EAN: 9120101510152

  • Najboljše sestavine iz Avstrije
  • Enostavno za izdelavo
  • Ostane dlje časa sveža

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Po odpremi boste prejeli vaü paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Mnogi se odrečejo francoski klasiki zaradi glavne sestavine, pšenične moke. V tem primeru je Bake Affair izšel s prav posebno mešanico za peko. Bageta Bake Affair se odlično ujema z prigrizki, kot prilogo k vaši solati ali s finimi juhami.

Izdelava je zelo preprosta, zato niso potrebne veščine pečenja. Zaradi izvrstnih sestavin bo vaša bageta naslednji dan ostala sveža!

Priprava bagete iz pire

  1. Zmes za peko stresite v posodo z vodo (450 ml) in jo dobro pregnetite z roko ali s primernim kuhinjskim pomočnikom
  2. Posodo pokrijete s krpo in pustite počivati približno 20-30 minut
  3. Po "fazi počitka" testo oblikujete v želeno obliko
  4. Nato testo spet dobro pregnetite in pustite počivati še 20 minut pri sobni temperaturi
  5. Segrejte pečico (zgornje in spodnje ogrevanje) ali žar na 230 °C
  6. Papir za peko in bageto lahko premažete tudi z vodo, da postane kruh še bolj hrustljav
  7. Bageto nekajkrat narežite z ostrim nožem
  8. Pečemo pri 230 °C 10 minut, nato preklopite na 190 °C in ponovno pečete približno 15 minut. Nato pustite, da se ohladi
Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pirina moka [1]
  • Sol
  • Suhi pekovski kvas
  • Granulat česna
  1. Sredstvo za pripravo moke z askorbinsko kislino

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1415 / 338 kj / kcal
Maščoba1,4 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,2 g
Ogljikovi hidrati67 g
  od tega Sladkor1 g
Beljakovine12,3 g
Vlaknine3,8 g
Sol2,3 g

Vprašanja in odgovori na temo Bake Affair Pirina bageta

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka