Ayurveda Lakshmi Ghee s česnom

Z intenzivno aromo česna.

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • visoka temperaturna toleranca - 205°C
  • izredno dolgi rok uporabe
  • lahko prebavljiv
  • za krepke jedi

Slični izdelki:

Lukashof Gorčica iz divjih zelišč
KOTÁNYI Piri Piri

Opis

Ghee so čiste mlečne maščobe, ki jih skupina Ayurvedic Lakshmi pridobiva iz sladkega masla s pomočjo procesa vretja. V več urnem procesu vretja pri temperaturi med 95 do 98 °C in večkratnem, ročnem filtriranju se olje masla loči od mlečnih beljakovin in sladkorja; preostanek vode izhlapi.

Original Ayurveda Ghee se pridobiva iz najboljšega bio-masla. Njegov okus podarja rahlo aromo oreščkov in lahko karamelasto aromo smetane. Gre za lahko prebavljivo maščobo, ki je v kuhinji primerna za peko in cvrtje mesa, perutnine in rib, za parno kuho, ter za pripravo palačink. Ker je maščoba izredno izdatna potrebujemo med 30 in 50% tiste količine, ki je navedena v receptu. Ghee je živalski izdelek in temu primerno ni brez holesterola. Uporablja se ga lahko v izredno majhnih količinah.

Naš "originalen Ayurveda Ghee" obogati vaše jedi z visoko vsebnostjo zelišč in začimb iz biološke pridelave iz skupine SONNENTOR.

Prednosti kuhanja z Ghee z začimbami in zelišči:

  • okus se takoj vpije v izdelek pri peki, cvrtju, obračanju, glaziranju...
  • zelišča se ne morejo prismoditi ali postati grenka!
  • pri cvrtju se okus takoj vpije v same jedi!
  • varčna uporaba zelišč in začimb!
  • dolgi rok uporabe!
  • visoka temperaturna toleranca in izredna izdatnost!
  • odličen za mastne jedi, za odlično zadnjo noto arome. Naneste nekaj kapljic Ghee-ja z zelišči in začimbami neposredno na jedi pred samim serviranjem.

Najboljši Ghee s česnom. Podari krepkim jedem dodatno noto česna.

Uporaba: Za mesne jedi, Za perutnino, Za divjačino
Brez: Ojačevalci okusa, Umetne arome, Umetna barvila, Konzervansi
MetaInfo: Ghees