Antonio Mattei - tradicionalni italijanski pek

Pecivo z mandlji po toskanskem receptu iz leta 1858

Antonio Mattei: 7 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Slavni Biscotti di Prato in Cantuccini La Mattonella iz tradicionalne pekarne Antonio Mattei navdušujejo oboževalce po vsem svetu! Fini mandljevi piškoti prihajajo iz italijanske province Prato. Izvirni recept že od leta 1858 združuje toskanski odnos do življenja z najslajšimi platmi življenja: kreacije z mandlji, pinjolami, pistacijami ali piemontskimi lešniki so priljubljeni spremljevalci kavnih in čajnih specialitet, hkrati pa se popolnoma ujemajo z zakladi dobro upravljali vinske kleti, kot sta Vin Santo in Prosecco.

Pecivo je tradicionalno dvojno pečeno, rafinirano s skrivnimi začimbami, zahvaljujoč celim lešnikom, mandljevim jedrcem ali pistacijam pa hrustljav užitek. Obdelujejo se samo jajca iz proste reje; konzervansi, živalske ali rastlinske maščobe v prvotnem receptu preprosto nimajo mesta!