Wiener Zucker Rjavi sladkor, 500 g

Eksotično sladko!

€ 3,19

(€ 6,38 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave )

Vsebina: 500 g

Na zalogi

Dostava do ponedeljek, 03. november, v kolikor naročite do dne sreda do 23:59 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Karamelizirano
  • Rafinirano s sirupom sladkornega trsa
  • Idealen je za piškote s kratko peko in medenjake

Št. izd.: TG-11320, EAN: 9012501000152

Pogosto naročeno skupaj z Wiener Zucker Fini kristalni sladkor, 1 kg

Wiener Zucker Rjavi sladkor, 500 g € 3,19 (€ 6,38 / kg)
Wiener Zucker Fini kristalni sladkor, 1 kg € 2,49 (€ 2,49 / kg)
Skupna cena: € 5,68
Opis

Kristalni sladkor iz sladkorne pese, rafiniran s karamelizacijo in dodatkom sirupa sladkornega trsa. Posebej je primeren za hitro peko, medeno maso, peščene pogače, medenjake in mase s čokolado, oreščki ali makovim semenom, ker dunajski rjavi sladkor poveča okus vseh uporabljenih sestavin.

Znamka: Wiener Zucker
Informacije o shranjevanju: Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Značilnosti: brez GSO
Proizvajalec: AGRANA Sales & Marketing GmbH, Friedrich-Wilhelm-Raiffeisen-Platz 1, 1020 , Vienna, Avstrija, www.wiener-zucker.at
Sestavine

sladkor, Sirup iz sladkornega trsa, sirup karamelnega sladkorja

Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1545 / 369 kj / kcal
Maščobe 0 g
  od tega nasičene maščobne kisline 0 g
Ogljikovi hidrati 99 g
  od tega sladkor 99 g
beljakovine 0 g
Sol 0,05 g

Ustrezni izdelki

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobni izdelki

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Wiener Zucker Rjavi sladkor

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.