Odkrijte izdelke za elegantni kavni užitek

Plemenite kozarci in kozarci

Pravilna izbira kozarca ni pomembna samo pri vinu temveč tudi pri kavi. Ne glede na to, ali gre za espresso, cappuccino ali latte macchiato, vsaka kava nima enkaega okusa v vseh skodelicah. Poleg tega lepo pogrnjena miza za kavo ni samo odličen pogled, ampak tudi kraj, kjer si želite sedeti. Tukaj boste našli veliko izbiro različnih skodelic in kozarcev za elegantno uživanje kave doma in na poti. Tako se kava okusi še bolje!

Za elegantni kavni užitek: 25 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Prava skodelica za vsako kavo in vsako priložnost

Za nekatere je to samo požirek kave, za druge pa je to edinstven užitek in neprecenljiva sprostitev v sicer razburljivem vsakdanjem življenju. In seveda, takšen užitek trenutka želi biti ustrezno pogrnjen. Seveda, to vključuje tudi precej skodelic in kozarcev, saj se kavo okusi tako še bolj privlačno. Pri izbiri prave skodelice ne sme igrati samo dizajn temveč tudi vsebina.

Espresso
Espresso je treba postreči v majhnih skodelicah z volumnom približno 0,1 l. To ni samo videti super, ampak tudi zagotoviti, da espresso ohranja svojo temperaturo.

Caffè in filtrirna kava
Caffè in filtrirna kava, imate najboljši okus v klasičnih kozarcih. Ti so dovolj veliki, da se lahko kavo izboljša z mlekom in sladkorjem. Tudi zelo primerno za Affogato al caffè - vsebnost vanilijevega sladoleda.

Cappuccino
Popolna cappuccino skodelica mora imeti debele stene in večji premer na vrhu kot spodaj. Tako lahko postavite zelo lepo mlečno peno.

Café au Lait
Latte potrebuje večjo skodelico z volumnom okoli 0,35 l.

Latte Macchiato
Kava iz espressa in penastega mleka se vedno pije iz visokega kozarca. Z optimalno debelo steno, ki ga dopolnjuje dolga žlica.

Pri Piccantinu boste našli širok izbor različnih visokokakovostnih skodelic in kozarcev iz porcelana in stekla, ki so odlična dodatna oprema za elegantno uživanje v kavi doma in na poti.