Tartuflanghe Fileti sardel v oljčnem olju in tartufih
Za poznavalce italijanske kuhinje
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Čeprav Piemont leži ob vznožju Alp in ne morja, so inčuni pomemben del številnih tipičnih receptov za to regijo. Slani fileji so marinirani v oljčnem olju skupaj s poletnimi tartufi iz Piemonta. Odlični so za pripravo "Bagna Cauda" (topla omaka za zelenjavo) ali "Acciughe al verde" (inčuni v zeliščni omaki).
So pa tudi čisto užitek, npr. na krutonih ali krostinih z maslom ali za rafiniranje omak.
Nasvet za recept "Acciughe al verde":
- približno 16 filejev sardel
- 2 pesti peteršilja
- 2 stroka česna
- 2 trdo kuhana rumenjaka
- 1 skodelica oljčnega olja (ekstra deviško)
- 2 žlici kisa (najbolje vinski kis)
- sol
- če želite: ščepec čilija
- Sesekljajte peteršilj, česen in rumenjak ter v skledi zmešajte z oljem in kisom.
- Začinite s soljo in po želji s čilijem.
- Fileje sardele prelijte tako, da jih tekočina popolnoma pokrije.
- Pred uživanjem pustite, da se marinira nekaj ur. Postrezite s svežim belim kruhom.
Znamka: | Tartuflanghe |
---|---|
Izvor: | Italija |
Izvor surovine: | Italija |
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Tartuflanghe Fileti sardel v oljčnem olju in tartufih
Kupci, ki so naročili "Fileti sardel v oljčnem olju in tartufih" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
rong>24 urna dostava
Več kot 11.350 izdelkov