Sonnentor mlet čili
Nepogrešljiv v vsaki kuhinji!
€ 2,87 € 3,19 -10%
(€ 71,75 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)
Lastnosti in prednosti
- zelo vsestransko uporaben
- intenzivna barva
- rahlo sladka nota
Št. izd.: ST-003545, Vsebina: 40 g, EAN: 9004145003545
Opis
Ostrina je dodatna vrednost, ki podari različnim jedem dodaten "Pepp". Scoville vrednost mletih čilijev se nahaja na območju 6 od 10 možnih. Mleti čili iz skupine Sonnnetor ima svetlooranžno-rdečo barvo in ognjevito ostrino. Prav tako podarja sadno aromo in rahlo sladko-noto.
Nasveti in priprava:
Kdor ima rad pekoče doda čili v omake za špagete ali v kari oziroma z njimi pripravi marinade. Tudi sladice lahko prenesejo nekaj ostrine.
Uporaba: | Azijska kuhinja, Za dips, pestose in marinade, Za zelenjavne jedi, Za žar, Indijska kuhinja, Za testenine in pašte, Za jedi z rižem, Za omake |
---|---|
Certifikati: | Oznaka EU / zunaj EU, nep-nadzorovane ekološke pridelave |
Lastnosti izdelkov: | Vegan |
Izvor: | Srednja in Južna Amerika |
Kakovost: | Zmleto |
Brez: | Ojačevalci okusa, Gluten, Izvleček kvasa, Umetne arome, Umetna barvila, Laktoza, Lupin, Zelena, Sezama, Soje, Jajca, Ribe, Rakci, Mleko, Oreh, Mehkužci, Gorčica, Pira, Zelenjava/Stročnice, Ječmen, Glutamat, Oves, Koruza, Mandlji, Mlečne beljakovine, Rž, Pšenica |
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost | na 100 g |
---|---|
Energijska vrednost / Kalorije | 1348 / 322 kj / kcal |
Maščoba | 16,63 g |
od tega Nasičene maščobne kisline | 3,15 g |
Ogljikovi hidrati | 31,3 g |
od tega sladkor | 29,74 g |
Beljakovine | 11,74 g |
Sol | 0,07 g |
Sestavine
- Mleti čili bio
Podnebna nevtralnost v podjetju Sonnentor
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sonnentor Mlet čili
2 recenziji kupcev v drugih jezikih
5 Zvezdic | | 3 | (75%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 1 | (25%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
4 ocene
Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.
- Brez recenzij.