Sapore di Sole Bio Passata z rumenim paradižnikom, 500 g
Dragocena osnova za hitro kuhinjo
€ 2,49
(€ 4,98 / kg, vklj. 9,5% DDV
Lastnosti in prednosti
- 100% pasiran rumeni paradižnik
- kremasta tekstura in prijeten okus
- narejeno nežno in tradicionalno
Št. izd.: EF-674004, EAN: 8052286873351
Opis
Ta kremna pasata iz rumenih paradižnikov - aromatična, subtilno sladka sorta - navdihuje! Na soncu dozorelo ekološko sadje se po obiranju hitro predela. Tu se uporablja tradicionalna metoda bain-marie: paradižnika ne segrevajo neposredno, ampak nežno v vodni kopeli. Raznolikost arom in sestavin se v veliki meri ohrani. S tem dragocenim ekološkim izdelkom je mogoče enostavno uresničiti številne ideje za okusne recepte, kot so omake ali juhe.
| Znamka: | Sapore di Sole |
|---|---|
| Certifikati: | Ekološka oznaka EU / zunaj EU |
| Izvor: | Italija |
| Informacije o shranjevanju: | Po odprtju hraniti v hladilniku in porabite v nekaj dneh. |
| Izvor surovine: | Italija |
| Proizvajalec: | Effegi Srl, Via leopoldo di toscana 1/A, 1/B, 52048 , Alberoro, Italija, www.effegifood.com |
Sestavine
100 % rumeni paradižnik[1]
- iz kontrolirane ekološke pridelave
Hranilna vrednost
| Hranilna vrednost | na 100 g |
|---|---|
| Energijska vrednost | 105 / 25 kj / kcal |
| Maščobe | 0,2 g |
| od tega nasičene maščobne kisline | 0 g |
| Ogljikovi hidrati | 3,7 g |
| od tega sladkor | 3,4 g |
| beljakovine | 2 g |
| Sol | 1,5 g |
Ustrezni izdelki
Podobni izdelki
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sapore di Sole Bio Passata z rumenim paradižnikom
3 recenzije kupcev v drugih jezikih
| 5 Zvezdic | | 6 | (100%) |
|---|---|---|---|
| 4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
| 3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
| 2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
| 1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
6 ocen
slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.
- Brez recenzij.
Iz naših objavljenih člankov:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
24 urna dostava
Več kot 12.350 izdelkov