Nagl Freilandschwein Pečenkin namaz
Z najboljšo trebušnino prašičev iz proste reje
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
Okusna maščoba pečenke z najboljšo trebušnino Nagls prašičev iz proste reje skrbno ročno izdelana. Izbrane začimbe idealno zaokrožijo edinstveno doživetje okusa tako, da je namaz na kruhu kmečkega kruha ali bageti enostavno neprimerljiv.
Shranjujte ohlajeno pri + 2 °C do + 6 °C in na temnem mestu.
O proizvajalcu
Meso ni vedno meso
Naši prašiči iz proste reje imajo radi naravo, v kateri lahko preživijo svoje naravne navade. Krmijo se izključno s krmo iz lastne kmetije (žiti, sojo) in brez koruze. Po kratkem prevozu za zakol se meso obdela pri nas v podjetju.
Naglovo spoštovanje prašičev
Naše sporočilo je, da kakovostna hrana zahteva spoštovanje. "Naglov ugled" je izraz filozofije, ki je dobra za naravo, živali, kmeta in za vas, dragi kupci. Pazimo na celovito trajnostno upravljanje. Tako lahko zaupate, da vam ponujamo najboljše možne mesne izdelke, katerih vrednost je značilna za ročno deloO proizvajalcu in izkušnje več generacij. Čudovito marmorirano meso, ki je ročno obdelano je vredno ceniti. Ti okusni izdelki bi morali obogatiti vaše skupne domače obede!
Znamka: | Nagl Freilandschwein |
---|---|
Izvor: | Avstrija |
Mnenje naših strank
1 Izkušnja v jeziku slovenščina za izdelek Nagl Freilandschwein Pečenkin namaz
2 recenziji kupcev v drugih jezikih
5 Zvezdic | | 3 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
3 ocene
1 recenzija kupcev. Jezik: slovenščina
2 recenziji kupcev v drugih jezikih
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Pečenkin namaz" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.550 izdelkov
Res ima okus po pečenki
Ocenjen z 5 od možnih 5 zvezdic.
Ko sem prvič poizkusila ta namaz -- ki je gost in na grobo mlet, precej drugačen od paštet -- sem najprej mislila: "Ah, saj to pa dejansko ni nič posebnega. Škoda." Potem pa se je okus razvil v mojih ustih. ;)
Jesti ga je treba počasi in z užitkom. In ja, še najbolje, če na svežem domačem kruhu. Ampak okusen pa je zelo, masten in slasten. Mislim, da bo v prihodnosti tole lahko celo uporabno darilo.
Vam je bila ta ocena v pomoč? (0) (0)