KOTÁNYI Patisserie posušen beljak

Za pene in peciva

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • iz jajčnih beljakov
  • pasteriziran jajčni beljak
  • enostavno se vmeša

Slični izdelki:

KOTÁNYI Kardamom mleti
KOTÁNYI Kardamom celi

Opis

Kristalni albumina je posušen jajčni beljak. Pecivom podari željeni volumen. Izdelek je brez okusa in nadomesti sveži jajčni beljak. Idealno za izdelavo sladic kot so šamrole in penaste sladice.

Namen uporabe:
idealno za izdelavo sladic kot so šamrone in penaste mase. 40g izdelka z 80 g vode, nadomesti 4 jajčne beljake.

Penaste meringe: 40 g izdelka in 80 g vode. Mešanico sušite približno 7 ur, nato zmešajte in uporabite kot običajno.

Uporaba: Za peko, Za sladke jedi in desert
Okus: Nevtralno
Kakovost: Zmleto

Sestavine

Sestavine:
kristalni albumin (kristaliziran sušeni jajčni beljak), pasteriziran in posušen

Izkušenj v slovenščina za KOTÁNYI Patisserie posušen beljak