KOTÁNYI Patisserie posušen beljak

Za pene in peciva

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Kristalni albumina je posušen jajčni beljak. Pecivom podari željeni volumen. Izdelek je brez okusa in nadomesti sveži jajčni beljak. Idealno za izdelavo sladic kot so šamrole in penaste sladice.

Namen uporabe:
idealno za izdelavo sladic kot so šamrone in penaste mase. 40g izdelka z 80 g vode, nadomesti 4 jajčne beljake.

Penaste meringe: 40 g izdelka in 80 g vode. Mešanico sušite približno 7 ur, nato zmešajte in uporabite kot običajno.

Znamka: KOTÁNYI
Dodatne informacije

Sestavine:
kristalni albumin (kristaliziran sušeni jajčni beljak), pasteriziran in posušen

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Patisserie posušen beljak

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Patisserie posušen beljak" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder