KOTÁNYI Patisserie posušen beljak
Za pene in peciva
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Kristalni albumina je posušen jajčni beljak. Pecivom podari željeni volumen. Izdelek je brez okusa in nadomesti sveži jajčni beljak. Idealno za izdelavo sladic kot so šamrole in penaste sladice.
Namen uporabe:
idealno za izdelavo sladic kot so šamrone in penaste mase. 40g izdelka z 80 g vode, nadomesti 4 jajčne beljake.
Penaste meringe: 40 g izdelka in 80 g vode. Mešanico sušite približno 7 ur, nato zmešajte in uporabite kot običajno.
Znamka: | KOTÁNYI |
---|
Dodatne informacije
Sestavine:
kristalni albumin (kristaliziran sušeni jajčni beljak), pasteriziran in posušen
Priporočamo
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Patisserie posušen beljak
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
24 urna dostava
Več kot 11.650 izdelkov