KOTÁNYI Patisserie posušen beljak
Za pene in peciva
- iz jajčnih beljakov
- pasteriziran jajčni beljak
- enostavno se vmeša
Slični izdelki:
Opis
Kristalni albumina je posušen jajčni beljak. Pecivom podari željeni volumen. Izdelek je brez okusa in nadomesti sveži jajčni beljak. Idealno za izdelavo sladic kot so šamrole in penaste sladice.
Namen uporabe:
idealno za izdelavo sladic kot so šamrone in penaste mase. 40g izdelka z 80 g vode, nadomesti 4 jajčne beljake.
Penaste meringe: 40 g izdelka in 80 g vode. Mešanico sušite približno 7 ur, nato zmešajte in uporabite kot običajno.
Uporaba: | Za peko, Za sladke jedi in desert |
---|---|
Okus: | Nevtralno |
Kakovost: | Zmleto |
Sestavine
Sestavine:
kristalni albumin (kristaliziran sušeni jajčni beljak), pasteriziran in posušen
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v Slovenija
od € 47,90 -
Brezplačno
vračilo Varno plačilo
s šifriranjem SSL