Herbaria Bavarske Bio drobtine

Drobtine za skoraj vse

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Zagotavlja okus v ponvi! Drobtine se lahko uporabljajo za cvrtje, ocvrtega piščanca, zarebrnice in zelenjavo. Kakovost iz Bavarske brez encimov ali drugih dodatkov.

Nasvet za recept:
Paniran piščanec
(Čas priprave: 45 minut, za 4 osebe)

  • 1 praženi piščanec ali 1 kg piščančjih kosov
  • 2 jajci
  • 80 g moke
  • 200 g Herbaria drobtine Bavarian-alpin
  • sicilijanska kamena sol
  • približno 1 l nevtralnega olja (npr sončnično olje ali maslo)
  • 1 šopek peteršilja
  • 1 limona

Priprava:

  1. Razdelite piščanca na osem delov.
  2. Odprte jajca zmešajte v globoki skodeli z vilicami. Postavite moko in drobtine v dve drugi posodi. Posolimo piščančje kose in potresemo z moko - stresite odvečno moko. Nato potopite v jajca ter na koncu v drobtine.
  3. Segrejte olje v veliki globoki ponvi na približno 140 stopinj. Cvrite dokler koščki ne postanejo zlato-rumeni, 15 do 20 minut, medtem ko do dvakrat obrnemo. Pripravljen piščanec dodamo na papirnato brisače. Medtem Izberite peteršilj in olje pečenje hrustljavo. Postrezite z limono in krompirjevo solato.
Znamka: Herbaria
Izvor: Nemčija
Dodatne informacije

Sestavine:
Presto drobtine * (pšenična moka * tip 550, kamena sol, kvas *, prestin lug (regulator kislosti: natrijev hidroksid)), kumina *, čebula *, česen *, paprika *, paradižnikovi kosmiči * (paradižnikov pire koncentrat *, koruzni škrob *), peteršilj *, kamenagoba * , črni poper *, limona *
* iz nadzorovane ekološke pridelave

Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Herbaria Bavarske Bio drobtine

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Bavarske Bio drobtine" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder