Frierss Telečja jetrna klobasa s tartufi, 200 g
Izjemna izkušnja okusa
€ 4,69
(€ 23,45 / kg, vklj. 9,5% DDV
Lastnosti in prednosti
- Nežna
- Izvrstne sestavine
- Ekskluzivni recept
Št. izd.: FRI-5123, EAN: 9002792051230
Opis
Izvrstne sestavine iz Avstrije, drobni koščki tartufov in izvrstni recept naredijo to telečjo jetrno klobaso za edinstven namaz, ki vsakemu narezku daje prav posebno noto. S svojo nežno gladko teksturo in neprimerljivim okusom spremeni vsak kos domačega kruha v pravo poslastico.
| Znamka: | Frierss |
|---|---|
| Izvor: | Avstrija |
| Proizvajalec: | Rudolf FRIERSS & Söhne Fleisch- und Wurstspezialitäten GesmbH, Gewerbezeile 4, 9500 , Villach, Avstrija, www.frierss.at |
Sestavine
Telečji jetrni namaz s tartufi
40 % Svinjina, Slanina, 25 % svinjska jetra, 5 % Telečja jetra, nitritne soli (Jedilna sol, Natrijevnitrit[1]), 1,8 % Tartuf (črni tartuf, pitna voda, zeliščni ekstrakt), Glukoza, začimbe, Izvleček začimb, sladkor, estri citronske kisline mono- in digliceridov maščobnih kislin (472 c)[2], Askorbinska kislina (300e)[3], Začimba, aroma
- konzervans
- Emulgatorji
- Antioksidanti
Hranilna vrednost
Telečji jetrni namaz s tartufi
| Hranilna vrednost | na 100 g |
|---|---|
| Energijska vrednost | 1424 / 340 kj / kcal |
| Maščobe | 32 g |
| od tega nasičene maščobne kisline | 13 g |
| Ogljikovi hidrati | 2,1 g |
| od tega sladkor | 1,5 g |
| beljakovine | 11 g |
| Sol | 2 g |
Ustrezni izdelki
Podobni izdelki
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Frierss Telečja jetrna klobasa s tartufi
5 recenzij kupcev v drugih jezikih
| 5 Zvezdic | | 5 | (71%) |
|---|---|---|---|
| 4 Zvezdice | | 2 | (28%) |
| 3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
| 2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
| 1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
7 ocen
slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 5 recenzij v drugih jezikih.
- Brez recenzij.
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
24 urna dostava
Več kot 12.350 izdelkov