Podobni izdelki:
Opis
Sol Kala Namak kuhajo s sadjem dreves Chebula, da dobijo žveplov jajčast okus. Po tem se sol posuši in postane vijolične barve. Sol lahko uporabimo za začinjanje chutneyjev, raitas, curryjev in drugih tipičnih indijskih jedi. Poleg tega je zaradi lahkega jajčnega okusa zelo priljubljena v veganski kuhinji.
Znamka: | ConFusion |
---|---|
Izvor: | Indija |
Mnenje naših strank
0 Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek ConFusion Kala Namak sol
5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
1 ocena
- Brez recenzij.
Kupci, ki so naročili "Kala Namak sol" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
rong>24 urna dostava
Več kot 11.350 izdelkov