ConFusion Kala Namak sol

"Črna sol"

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Sol Kala Namak kuhajo s sadjem dreves Chebula, da dobijo žveplov jajčast okus. Po tem se sol posuši in postane vijolične barve. Sol lahko uporabimo za začinjanje chutneyjev, raitas, curryjev in drugih tipičnih indijskih jedi. Poleg tega je zaradi lahkega jajčnega okusa zelo priljubljena v veganski kuhinji.

Znamka: ConFusion
Izvor: Indija

Mnenje naših strank

0 Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek ConFusion Kala Namak sol

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Kupci, ki so naročili "Kala Namak sol" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder