Bavicchi Bio kalčki "soja"

Kot nalašč za azijsko kuhinjo

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • Idealno za solate
  • Enostavna nega
  • Pikantno in sveže

Slični izdelki:

Bavicchi Bio kalčki "rdeča redkev"
Bavicchi Bio kalčki "rukola"
Bavicchi Bio kalčki "redkev"

Opis

Kalčki soje se odlično ujemajo s hrustljavimi, svežimi solatami. Nepogrešljivi so v azijski kuhinji.

Navodila:

  • kalčke lahko enostavno in praktično celo leto gojimo doma. Pripravljeni so že po samo nekaj dneh. Za razliko od polno gojene rastline imajo večjo prehransko koncentracijo in jih je lažje prebaviti. Seme namakajte približno 10 ur in izločite morebitna okvarjena semena. Po namakanju sperite semena in jih razporedite na kalček v skladu s tabelo. Uporabite večstopenjski kalček in enakomerno razporedite seme. V vsakem primeru zalivajte 2 do 3 krat na dan, dokler kalitev ne bo končana. Nastale kalčke hranimo v hladilniku, kjer še nekaj dni rastejo. Operite pred jedjo.
MetaInfo: Kalčki