Bake Affair Pirina ciabatta z olivami

Sredozemski flair sreča Avstrijo

Novosti!

  • S finimi olivami
  • Enostavno za izdelavo
  • Najboljša moka iz pire iz Avstrije
  • Za 2 Ciabatti
  • € 6,99 (€ 0,91 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Odprema v 1-2 tednih

Vsebina: 769 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510305, Vsebina: 769 g

EAN: 9120101510305

  • S finimi olivami
  • Enostavno za izdelavo
  • Najboljša moka iz pire iz Avstrije
  • Za 2 Ciabatti

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite do ponedeljek 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

S to sredozemsko mešanico za peko iz Bake Affair si lahko pričarate popolno ciabatto brez dodatnih spretnosti za peko. Dodajanje česna in oliv daje tej mešanici za peko prav posebno aromo.

Priprava:

  1. 400 ml mlačne vode (glejte vodni vod v pločevinki) zmešajte z 2 žlici olivnega olja in dodajte v mešanico za peko. Testo gnetemo približno 3 minute
  2. Mešanico pokrijemo in pustimo, da počiva v skledi pri sobni temperaturi (približno 24 ° C) 20 - 30 minut
  3. Vzhajamo testo v želeno obliko (pekač ali kruh), nato pokrijemo in pustimo 20 minut počivati na sobni temperaturi.
  4. Segrejemo pečico na 230 °C (zgornja in spodnja toplota)
  5. Testo prerežemo približno 2 cm globoko, preden ga damo v pečico. Tako nastane čudovita skorja
  6. Ciabatte pečemo pri 230 °C 10 minut, nato temperaturo znižamo na 190 °C in pečemo še 15 minut. Odstranimo iz pekača in pustimo, da se ohladi 10 minut.

Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pirina moka [1]
  • Olive
  • Sol
  • Suhi pekovski kvas
  • Granulat česna
  • Pira-kislo testo [2]
  1. Sredstvo za moko askorbinska kislina
  2. Bio

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1486 / 355 kj / kcal
Maščoba6,4 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,9 g
Ogljikovi hidrati62 g
  od tega Sladkor0,9 g
Beljakovine11 g
Vlaknine3,6 g
Sol2,1 g

Vprašanja in odgovori na temo Bake Affair Pirina ciabatta z olivami

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka