Bake Affair Mešanica za starodavni žitni kruh
Rustikalna mešanica za peko
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Mešanica za starodavni žitni kruh je narejena iz kislega testa iz trde pšenice in sladnega cuveéja. Mesece sta ga oblikovala in preizkušala mojster slaščičar in pekar. Uživajte v popolni izkušnji peke s to enostavno mešanico!
Sveže sestavine:
- 430 ml vode
Navodila za pripravo 1 kg pra-žitnega kruha:
- Odprite embalažo, mešanico zlijte v skledo, dodajte 430 ml mlačne vode (glejte vodno črto v pločevinki) in testo gnetite ročno, s kuhalnico ali s Thermomixom približno 3 minute.
- Testo pustite počivati v pokriti posodi pri sobni temperaturi (približno 24°C) približno 45 - 60 minut.
- Pomokajte delovno površino in, če je na voljo, pomokajte zaščitno košaro.
- Testo položite na pomokano delovno površino in zložite od robov proti sredini. Oblikujte okroglo obliko in položite testo v košaro ali položite na pekač, obložen s papirjem za peko.
- Testo malo pomokajte in pokrijte ter pustite vzhajati cca. 60 minut na toplem (približno 24°C).
- Pečico segrejte na 230 ° C (zgoraj / spodaj) približno 40 minut pred koncem vzhajanja.
- Ko testo vzhaja, ga položimo na pekač, obložen s peki papirjem.
- Z ostrim nožem zarežite vrh testa. Pomembno: rezi morajo biti dovolj globoki, da lahko para enostavno uhaja. Izdelate lahko tudi kreativne vzorce.
- Pečete pri 230 °C 15 minut, nato ogenj zmanjšate na 190 °C in pečete še 30 minut.
- Odstranite kruh s pekača in pustite, da se pred postrežbo popolnoma ohladi na rešetki.
V loncu iz litega železa:
- Medtem ko testo počiva, na sredino rešetke pečice potisnite mrežico in nanjo položite litoželezni lonec s pokrovom. Poskrbite, da imate rokavice pripravljene.
- Vročo litoželezno posodo vzamete iz pečice in odstranite pokrov. Testo položite v lonec z zarezo navzgor. Pokrov postavite na vrh in pečete 15 minut (pri 230 °C). Nato previdno odstranite pokrov, znižajte temperaturo pečice na 190 °C in kruh pecite približno 20 minut do hrustljave in rjave barve. Kruh previdno vzamite iz lonca in ohladite.
Znamka: | Bake Affair |
---|---|
Izvor: | Avstrija |
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Bake Affair Mešanica za starodavni žitni kruh
1 recenzija kupcev v drugih jezikih
5 Zvezdic | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 1 | (100%) |
1 ocena
slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.
- Brez recenzij.
Kupci, ki so naročili "Mešanica za starodavni žitni kruh" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
rong>24 urna dostava
Več kot 11.350 izdelkov