Bake Affair Mešanica za starodavni žitni kruh

Rustikalna mešanica za peko

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Mešanica za starodavni žitni kruh je narejena iz kislega testa iz trde pšenice in sladnega cuveéja. Mesece sta ga oblikovala in preizkušala mojster slaščičar in pekar. Uživajte v popolni izkušnji peke s to enostavno mešanico!

Sveže sestavine:

  • 430 ml vode

Navodila za pripravo 1 kg pra-žitnega kruha:

  • Odprite embalažo, mešanico zlijte v skledo, dodajte 430 ml mlačne vode (glejte vodno črto v pločevinki) in testo gnetite ročno, s kuhalnico ali s Thermomixom približno 3 minute.
  • Testo pustite počivati ​​v pokriti posodi pri sobni temperaturi (približno 24°C) približno 45 - 60 minut.
  • Pomokajte delovno površino in, če je na voljo, pomokajte zaščitno košaro.
  • Testo položite na pomokano delovno površino in zložite od robov proti sredini. Oblikujte okroglo obliko in položite testo v košaro ali položite na pekač, obložen s papirjem za peko.
  • Testo malo pomokajte in pokrijte ter pustite vzhajati cca. 60 minut na toplem (približno 24°C).
  • Pečico segrejte na 230 ° C (zgoraj / spodaj) približno 40 minut pred koncem vzhajanja.
  • Ko testo vzhaja, ga položimo na pekač, obložen s peki papirjem.
  • Z ostrim nožem zarežite vrh testa. Pomembno: rezi morajo biti dovolj globoki, da lahko para enostavno uhaja. Izdelate lahko tudi kreativne vzorce.
  • Pečete pri 230 °C 15 minut, nato ogenj zmanjšate na 190 °C in pečete še 30 minut.
  • Odstranite kruh s pekača in pustite, da se pred postrežbo popolnoma ohladi na rešetki.

V loncu iz litega železa:

  • Medtem ko testo počiva, na sredino rešetke pečice potisnite mrežico in nanjo položite litoželezni lonec s pokrovom. Poskrbite, da imate rokavice pripravljene.
  • Vročo litoželezno posodo vzamete iz pečice in odstranite pokrov. Testo položite v lonec z zarezo navzgor. Pokrov postavite na vrh in pečete 15 minut (pri 230 °C). Nato previdno odstranite pokrov, znižajte temperaturo pečice na 190 °C in kruh pecite približno 20 minut do hrustljave in rjave barve. Kruh previdno vzamite iz lonca in ohladite.
Znamka: Bake Affair
Izvor: Avstrija

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Bake Affair Mešanica za starodavni žitni kruh

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

1,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
1 (100%)

1 ocena

slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Kupci, ki so naročili "Mešanica za starodavni žitni kruh" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder