Ayurveda Lakshmi Ghee s Kajunom
Izdelava povsem ročna
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
Ghee so čiste mlečne maščobe, ki jih skupina Ayurvedic Lakshmi pridobiva iz sladkega masla s pomočjo procesa vretja. V več urnem procesu vretja pri temperaturi med 95 do 98 °C in večkratnem, ročnem filtriranju se olje masla loči od mlečnih beljakovin in sladkorja; preostanek vode izhlapi.
Original Ayurveda Ghee se pridobiva iz najboljšega bio-masla. Njegov okus podarja rahlo aromo oreščkov in lahko karamelasto aromo smetane. Gre za lahko prebavljivo maščobo, ki je v kuhinji primerna za peko in cvrtje mesa, perutnine in rib, za parno kuho, ter za pripravo palačink. Ker je maščoba izredno izdatna potrebujemo med 30 in 50% tiste količine, ki je navedena v receptu. Ghee je živalski izdelek in temu primerno ni brez holesterola. Uporablja se ga lahko v izredno majhnih količinah.
Naš "originalen Ayurveda Ghee" obogati vaše jedi z visoko vsebnostjo zelišč in začimb iz biološke pridelave iz skupine SONNENTOR.
Prednosti kuhanja z Ghee z začimbami in zelišči:
- okus se takoj vpije v izdelek pri peki, cvrtju, obračanju, glaziranju...
- zelišča se ne morejo prismoditi ali postati grenka!
- pri cvrtju se okus takoj vpije v same jedi!
- varčna uporaba zelišč in začimb!
- dolgi rok uporabe!
- visoka temperaturna toleranca in izredna izdatnost!
- odličen za mastne jedi, za odlično zadnjo noto arome. Naneste nekaj kapljic Ghee-ja z zelišči in začimbami neposredno na jedi pred samim serviranjem.
Najboljši Ghee z aromo origana, rožmarina, črnega popra, kajen popra in granulati česna in čebule.
Znamka: | Ayurveda Lakshmi |
---|
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Ayurveda Lakshmi Ghee s Kajunom
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Ghee s Kajunom" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.400 izdelkov