Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle

Alternativa testeninam z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Podobni izdelki

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Opis

Arche Bio Shirataki so rezanci, narejeni na Japonskem iz prehranskih vlaknin glukomanana iz korenine konjac. V primerjavi z drugimi vrstami moke ima konjac moka manj kalorij in ogljikovih hidratov.

Tagliatelle so kot nalašč za vse vrste jedi z veliko omake, saj nimajo lastnega okusa in prevzamejo celo najbolj subtilne okuse omak. Pripravljeni so tudi v minuti, zato so idealni za hiter obrok.

Priprava:

  1. Izdelki Shirataki imajo tipičen vonj, ki spominja na morje ali alge. Tagliatelle prelijte v cedilo in splaknite pod toplo vodo, dokler tagliatelle ne vohate več.
  2. Tagliatelle dajte v vrelo vodo in pustite kuhati 1 minuto.
  3. Ponovno odcedite in zmešajte z omako po želji. Priporočamo, da shirataki rezance pustite v omaki vreti kratek čas, da se okus idealno vpije.

Ustrezni izdelki

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle