Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle
Alternativa testeninam z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Arche Bio Shirataki so rezanci, narejeni na Japonskem iz prehranskih vlaknin glukomanana iz korenine konjac. V primerjavi z drugimi vrstami moke ima konjac moka manj kalorij in ogljikovih hidratov.
Tagliatelle so kot nalašč za vse vrste jedi z veliko omake, saj nimajo lastnega okusa in prevzamejo celo najbolj subtilne okuse omak. Pripravljeni so tudi v minuti, zato so idealni za hiter obrok.
Priprava:
- Izdelki Shirataki imajo tipičen vonj, ki spominja na morje ali alge. Tagliatelle prelijte v cedilo in splaknite pod toplo vodo, dokler tagliatelle ne vohate več.
- Tagliatelle dajte v vrelo vodo in pustite kuhati 1 minuto.
- Ponovno odcedite in zmešajte z omako po želji. Priporočamo, da shirataki rezance pustite v omaki vreti kratek čas, da se okus idealno vpije.
Znamka: | Arche Naturküche |
---|
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle
Kupci, ki so naročili "Bio Shirataki Tagliatelle" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
rong>24 urna dostava
Več kot 11.350 izdelkov