Ankerkraut Danska dimljena sol
Žlahtna sol iz Danske
- Dimljeno nad bukovim lesom
- Klasika za BBQ
- Zelo intenzivno
- € 5,99 (€ 3,74 / 100 g)
- nad 2 le € 5,49 / Kos -8%
vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave
Na zalogi
Dostava dne ponedeljek, 19. april: Naročite še danes do 11:00 ure.
- Dimljeno nad bukovim lesom
- Klasika za BBQ
- Zelo intenzivno
Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:
- Brezplačna dostava v Slovenija
od € 47,90 - Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
- Naročite do sreda 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
- Brezplačno
vračilo
- Po povzetju
- Predračun
-
-
-
-
-
-
-
Opis
Po danski tradiciji so to sol kadili nad bukovim lesom in je rafinirana za uporabo v številnih klasičnih jedeh z žara. Uporabljajte previdno, saj je danska prekajena sol zelo intenzivna. Zakaj je ne bi poskusili za naslednje uporabe: mešanje majhnega ščepca (kot je konica noža) v ketchup naredi pravo BBQ omako! Če dodate pol čajne žličke na 500 g govejega mesa, vaše polpete postanejo pravo razodetje. Ali pa potresite malo soli po krompirju in presenečeni boste.
Uporaba: | Za dips, pestose in marinade, Za mesne jedi, Za žar, Za omake |
---|---|
Lastnosti izdelkov: | Vegan, Vegetarijansko |
Okus: | Slano, Aromatično |
Izvor: | Evropa |
Kakovost: | Naribano |
Brez: | Ojačevalci okusa, Umetne arome, Umetna barvila, Konzervansi |
MetaInfo: | Sol |
Sestavine
- Dimljena sol
Vprašanja in odgovori na temo Ankerkraut Danska dimljena sol
Ocene izdelka
| | 7 | (63%) |
---|---|---|---|
| | 2 | (18%) |
| | 1 | (9%) |
| | 0 | (0%) |
| | 1 | (9%) |
11 ocen
2 recenziji kupcev. Jezik: slovenščina
6 recenzij kupcev v drugih jezikih
-
-
Dimljena sol
Ocenjen z 5 od možnih 5 zvezdic.
Dobar proizvod
Je bila ocena za vas koristna? (0) (0)
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v Slovenija
od € 47,90 -
Brezplačno
vračilo Varno plačilo
s šifriranjem SSL
Nisam navdusen!
Ocenjen z 1 od možnih 5 zvezdic.
Zelo dolgo sem iskal v Sloveniji dimljeno/prekajeno sol, uporabljal sem jo za meso, ribo etc. ampak mi se ni na koncu svidelo, sem razocaran od Ankerkraut, mogoce sem imel prevelika pricakovanja pri tisti soli.
Je bila ocena za vas koristna? (0) (0)