Ankerkraut Črna Havajska sol

Veliko več kot enostaven natrijev klorid

  • prijetno nežen okus
  • z aktivnim ogljem
  • eksotičen izgled
  • € 6,99 (€ 4,24 / 100 g)
  • nad 2 le € 6,49 / Kos -7%

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi je samo še 5 kosov

Dostava dne sreda, 12. maj: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 165 g

V moj seznam želja

Št. izd.: AK-4260347890818, Vsebina: 165 g

EAN: 4260347890818

  • prijetno nežen okus
  • z aktivnim ogljem
  • eksotičen izgled

Opis

Na sol lahko gledamo kot na enostavno molekulo natrijevega klorida. Poleg dveh glavnih sestavin pa vsebuje sol za kuhanje tudi druge različne minerale v različnih koncentracijah. Točna sestava soli je odvisna od izvora soli. Poleg kamnite soli se v kuhinji uporablja tudi morska sol, ki se pridobiva na Havajih. Za tipično črno obarvano havajsko sol je odgovorno aktivno oglje, ki se primeša soli za bolj intenziven okus in se pridobiva iz kokosa. Oglje deluje tudi antioksidativno in krepi prebavo. Da vsebuje črna havajska sol pepel vulkanske lave ni več pravljica. Kot običajna sol je tudi havajska sol primerna za začinjanje ribjih jedi in jedi z morskimi sadeži. Tudi mesne jedi in zelenjava so odlični s havajsko soljo. Poleg edinstvenega okusa pa podarja sol tudi eksotično optiko samim jedem.

Uporaba: Azijska kuhinja, Za ribe in morske sadeže, Za mesne jedi, Za zelenjavne jedi
Lastnosti izdelkov: Vegan, Vegetarijansko
Okus: Slano
Soli: Grob
Izvor: Srednja in Južna Amerika
Brez: Ojačevalci okusa, Umetne arome, Umetna barvila, Konzervansi
MetaInfo: Sol

Sestavine

  • Morska sol
  • Aktivno oglje

Vprašanja in odgovori na temo Ankerkraut Črna Havajska sol

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za Ankerkraut Črna Havajska sol

4 recenzije kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
5 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

5 ocen

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 4 recenzije v drugih jezikih.