Zotter Schokoladen Barvito Velikonočno gnezdo

Z osmimi okusnimi čokoladnimi jajci

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Darilni ester z 8 polnjenimi barvnimi jajčkami, ki imajo različne okuse in so zaradi jagod in sadežev obogatene s čudovitimi barvami.

Jajce s cvetovi bezga: kremast čokoladni ganaše z likerjem bezgovih cvetov, ovit v jajce iz temne čokolade, ki je potopljena v karamelno čokolado.

Jajce z erohovo kremo: čista orehova krema, prava redkost v jajcu iz mlečne čokolade, ki je potopljena v ribezovo čokolado in se zaradi različnih sadežev čudovito sveti.

Jajce jagodnega ognja: fino polnjena s češnjevim sokom, češnjevim brandujem in višnjevo čokolado zavito v jajce iz bele čokolade, ki je bila potopljena v kuverturo karibskega kokosa.

Jajce lešnikove kreme: čista lešnikova krema v jajcu iz temne čokolade, ki je bila potopljena v sojino čokolado, ki je bila obogatena z zelenim čajem Matcha za pridobitev čudovito zelenega učinka.

Jajce z medom in mlekom: sladek gamaše iz karamelne čokolade, mlečne čokolade in medu v čokoladnem jajcu, ki je bilo potopljeno v visokoprocentualno temno čokolado.

Jajce z brazilskim oreščkom: čista, mehka topljiva krema brazilskega oreščka v jajcu iz bele čokolade, ki je bilo potopljeno v čokolado iz marakuje.

Jajce z malinami: krema iz malin obogatena z malinovim sirupom v jajcu iz bele čokolade, ki je bilo potopljeno v čokolado iz maline. Zaradi visoke sadnega deleža izžareva jajce tudi čudovit barvni učinek.

Jajce z vodko in meto: ekstravaganten ganaše z vodko, meto, belo čokolado in karamelno čokolado v jajcu iz temne čokoladne, ki je bilo potopljeno v žlahtni temni čokoladi.

Znamka: Zotter Schokoladen
Dodatne informacije

Sestavine: surov trsni sladkor°, kakavovo maslo°, kakavova masa°, polnomastno mleko v prahu°, maslo°, fruktoza, glukozni sirup°, lešniki° (2%), liker cvetov bezga° (2%), orehi° (2%), brazilski oreščki° (2% ), polnomastno mleko°, krompirjeva vodka° (2%), sladka sirotka v prahu°, posneto mleko v prahu°, koncentrat visle° (1%), češnjevo žganje° (1%), maline° (1%), koncentrat malin° (1%), suhe maline° ( 0,5%), suhe višnje° (0,4%), soja v prahu° (0,3% soja° in maltodekstrin° in koruzni sirup°), polnovreden trsni sladkor°, sladki krompir°, med° (0,2%), emulgator : sojin lecitin°, riž v prahu° (riž° in voda in sončnično olje° in sol), suhi ribez° (0,1%), kokos° (0,1%), suha pasijonka° (0,1%), sol, vanilija°, posneto mleko-jogurt v prahu°, zeleni čaj v prahu Matcha° (0,04%), kokos v prahu° (0,03%: kokosovo mleko° in maltodekstrin°), limona v prahu° (limone° in koruzni škrob°), cimet°, meta° (0,01% ), zvezdast janež°, emulgator: sončnični lecitin°
Kakav (kakavova masa in kakavovo maslo), najmanj 32%

Vsebovani alergeni: oreški, mleko, laktoza, soja
Lahko vsebuje sledi arašidov, jajc in sezama.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Zotter Schokoladen Barvito Velikonočno gnezdo

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Barvito Velikonočno gnezdo" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder