Zotter Schokoladen Vroča čokolada kava-kardamomom

Eksotični okus pijače

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Zotter Schokoladen Vroča čokolada mleko-kakav
Zotter Schokoladen Bio Labooko "70%/30% kakav-mleko"
Zotter Schokoladen Labooko 100% Madagaskar

Opis

Nežna igra arom, z noto limone se meša skupaj s kardamomom in je ovita v mlečno čokolado in sladko kavno kuverturo. Doma pražena kavna zrnca s kardamomom so čudovitega okusa. V Arabskem svetu se kava že dolgo plemeniti s kardamomom - vroča čokolada arabskih noči, vas popelje v nebo polno čarobnih zvezd.

Nasvet za pripravo:

Pretreseno:
Trendy in hip: hitra različica za generacijo, ki želi imeti zabavo: Zotterjev posebni-shaker (Pozor! - normalni shaker ne deluje!), napolnite z 0,2 l vročega mleka, v njega potopite tablico za pit, pretresite po želji in uživajte!

Zmešano:
Upočasnela različica za uživače in Slow-Food aktiviste, ki si radi vzamejo čas in cenijo čas za obed: najprej segrejte 0,2 ali 0,3 litra mleka na ga razpenite. Nato v mleko potopite tablico in pustite stati 1-2 minuti. Tablico nato premešajte. Zdaj pustite napitek stati še približno 1-2 minuti, da se lahko aroma popolnoma razvije!

Dve obliki priprave - eden cilj: doživetje okusa na katerega se bodo vaše brbončice še dolgo spominjala.

Čokoladne napitke lahko pripravite z mlekom, sojinim mlekom, riževim mlekom, ovsenim mleko, itd.

110 g paket s 5 tablicami čokoladnega napitka à 22 g

Certifikati: Oznaka EU / zunaj EU, Fair
MetaInfo: Kakav v prahu

Sestavine

Sestavine: surov trsni sladkor°, kakavovo maslo°, polnomastno mleko v prahu°, kakavova masa°, kardamom° (1%), kavna zrna°, sladka sirotka v prahu°, moka rožičevca°, polnovreden trsni sladkor°, sol, kava v prahu°, emulgator: sojin lecitin°, vanilija°

Kakav: najmanj 37%

Po Fairtrade standardih trgovane surovine: surov trsni sladkor°, kakavovo maslo°, kakavova masa°, kavna zrna°, polnovreden trsni sladkor°, kava v prahu°

° iz certificirane ekološke pridelave

Izkušenj v slovenščina za Zotter Schokoladen Vroča čokolada kava-kardamomom