Rosenfellner Mühle Tradicionalna mešanica za peko bio medenjakov

Hitro in enostavno za pripravo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Z organsko mešanico za peko medenjakov podjetja Rosenfellner lahko že naprej pripravite občutke adventne sezone.

Priprava:

  • pekač zlijemo v skledo za testo, ga zgnetemo s približno 80-100 ml mleka in 70 g medu. Testo ovijemo v oprijemljiv film in pustimo, da se ohladi 30 minut do 2 dni. Nato testo razvaljamo vsaj 5 mm debelo, izrežemo figure in jih položimo na krožnik. S čopičem nanesemo črno kavo. Okrasite po želji z mandlji, aranzini itd. Zgornja / spodnja toplota: približno 160 °C (predhodno segreto) - Vroči zrak: približno 150 °C (predhodno segreto) - čas peke: približno 15 minut (ne predolgo, sicer bodo medenjaki preveč trdi) - Glazura: 100 g sladkorja v prahu (sito) z 30ml limoninega soka zelo dobro.

Veganska priprava:

  • zmes za peko vlijemo v skledo za testo, gnetemo s približno 80-100 ml vode in 70 g ječmenovega sirupa. Testo ovijemo v oprijemljiv film in pustimo, da se ohladi 30 minut do 2 dni. Nato testo razvaljamo vsaj 5 mm debelo, izrežemo figure in jih položimo na krožnik. S čopičem nanesemo črno kavo. Okrasite po želji z mandlji, aranzini itd.
Znamka: Rosenfellner Mühle
Izvor: Avstrija

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Rosenfellner Mühle Tradicionalna mešanica za peko bio medenjakov

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Tradicionalna mešanica za peko bio medenjakov" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder