Molino Spadoni Aceto Leonardo Spadoni - Rdeči vinski kis

Za hladne in tople jedi

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

To je specialiteta rdečega vinskega kisa iz Emilie Romagne - doma prvovrstne parmske šunke, mortadele, parmezana in testenin. Tradicionalno zoren v velikih hrastovih sodih, počasen postopek imenovan "Lento a Truciolo", alkohol v vinu se s pomočjo bakterij počasi spremeni v kis. Kis nato še eno leto zori v sodih barrique, kar ima za posledico močan, značilen okus z vznemirljivo raznolikostjo arom.

Znamka: Molino Spadoni
Izvor: Italija
Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Aceto Leonardo Spadoni - Rdeči vinski kis

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Aceto Leonardo Spadoni - Rdeči vinski kis" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder