La Chinata  Pekoča dimljena paprika

Najboljši stroki čilija iz La Vere

Najbolje prodajani

  • ročno brani in sortirani
  • dimljeno z lesom hrasta
  • čudovita aroma
  • € 4,89 € 5,19 -6% (€ 3,06 / 100 g)
  • nad 2 le € 4,15 / Kos -20%

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne četrtek, 14. november: Naročite sreda do 11:00 ure.

V moj seznam želja

Št. izd.: LC-L250P, Vsebina: 160 g

EAN: 8421401302500

  • ročno brani in sortirani
  • dimljeno z lesom hrasta
  • čudovita aroma
Posoda, 70 g: € 3,29 (€ 4,70 / 100 g)
nad 2 € 2,26 (€ 3,23 / 100 g)
Posoda, 160 g: € 4,89 (€ 3,06 / 100 g)
nad 2 € 4,15 (€ 2,59 / 100 g)
Posoda, 350 g: € 8,49 (€ 2,43 / 100 g)
nad 2 € 8,05 (€ 2,30 / 100 g)
Paket za ponovno polnitev, 500 g: € 7,99 (€ 1,60 / 100 g)
nad 2 € 6,98 (€ 1,40 / 100 g)
Paket za ponovno polnitev, 750 g: € 14,59 (€ 1,95 / 100 g)
nad 2 € 13,60 (€ 1,81 / 100 g)
Zip-paket, 150 g: € 4,19 (€ 2,79 / 100 g)
nad 2 € 3,20 (€ 2,13 / 100 g)

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite do sreda 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 2 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun

Opis

Čili
Za papriko v prahu iz skupine La Chinata se uporabljajo le najboljši čili stroki iz španske regije "La Vera". Gojenje čilija se prične sredi zime s polaganjem semen v lonce. Sredi meseca maja, ko so rastline že zelo velike se le te prenesjo iz ločkov na prosto., kjer dozorijo do žetve. Glavni stroki čilija so Jaranda, Jariza in Bola.

Dimljenje
Plodovi se zreli in zdravi pobirajo v mesecu oktobru in novembru. Neposredno po žetvi se stroki prenesejo v komore za dimljenje. Sam postopek dimljenja se vrši na tradicionalen način s sežiganjem črnike ali hrasta. Sam proces poteka približno 15 dni.

Mletje
Po obsežnem nadzoru kakovosti so prekajeni stroki pripravljeni za mletje. V prvem koraku se stroki očistijo in umijejo ter se nato prenesejo v velike kamnite mline. Stroki so mleti s pomočjo dveh granitnih kamnov in to tako dolgo dokler stroki nimajo primerne konsistence. Po končanem mletju se stroki še dodatno sušijo in so nato pripravljeni za pakiranje.

Uporaba: Za ribe in morske sadeže, Za mesne jedi, Za perutnino, Za testenine in pašte, Za jedi z rižem, Za omake
Certifikati: IFS Certifikat
Okus: Pekoče
Izvor: Španija
Kakovost: Zmleto
Brez: Ojačevalci okusa, Umetne arome, Umetna barvila, Konzervansi

Sestavine

  • Dimljena paprika (pekoče)

La Chinata

Vprašanja in odgovori na temo La Chinata Pekoča dimljena paprika

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

5,0 od 5 zvezdic
20 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

20 ocen

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 17 recenzij v drugih jezikih.