Garam Masala
Garam Masala je tradicionalna indijska mešanica začimb in se uporablja za pripravo karija in v indijski kuhinji. V ajurvedski medicini se vsebovane začimbe imenujejo "vroče začimbe", saj naj bi ogrevale telo. Vsebovane začimbe so črni kardamom, cimet, nageljnove žbice, črni poper in kumina. Garam Masala je tobačnorjave barve in se zaradi intenzivnega okusa pogosto uporablja za mesne jedi.
Izdelek z Garam Masala
-
- vsebuje veliko križne kumine
- raznolika uporaba
- orientalsko-pikantno
-
- Lahko se kombinira z drugimi začimbami
- Ekološka kakovost
-
- Močan okus
- Ustvarjalna začimba
- Vsestranska
-
Cosmoveda BIO Garam Masala
25 g, 80 g, 90 g- uporabna v Indijski kuhinji
-
- dobro dozirana ostrina za jedi
- tipično indijski okus
- indijska mešanica začimb
-
Cosmoveda Bio Moong Dal Masala
25 g, 80 g, 250 g- za lahkoprebavljive moong dal jedi
- rumene leče
- za stročje sadeže
-
- grenak in oster
- uravnava vse 3 doše
- krepi Agni
-
Cosmoveda BIO Channa Dal Masala
25 g, 80 g- za lahke channa dal jedi
-
Cosmoveda BIO Korma Curry Masala
25 g, 80 g, 250 g- za čudovite jedi