Garam Masala
Garam Masala je tradicionalna indijska mešanica začimb in se uporablja za pripravo karija in v indijski kuhinji. V ajurvedski medicini se vsebovane začimbe imenujejo "vroče začimbe", saj naj bi ogrevale telo. Vsebovane začimbe so črni kardamom, cimet, nageljnove žbice, črni poper in kumina. Garam Masala je tobačnorjave barve in se zaradi intenzivnega okusa pogosto uporablja za mesne jedi.
Izdelek z Garam Masala
-
Spice for Life Severnoindijska mešanica začimb - Garam Masala, 80 g
- Močan okus
- Ustvarjalna začimba
- Vsestranska
-
-
Ehrenwort Bio Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- intenzivno in rahlo pikantno
- cimet, piment in poper
- oplemeniti indijsko kuhinjo
-
Sonnentor Začimba Garam Masala, mleta Bio, 55 g
- Velika raznolikost okusov
- Uporablja se lahko na več načinov
- Orientalsko-začinjeno
-
Classic Ayurveda Garam Masala mleto bio, 50 g
- dobro dozirana ostrina za jedi
- tipično indijski okus
- indijska mešanica začimb
-
Cosmoveda Curry paste bio, Mild Goa kari pasta (175 g)
- zahodnoindijske začimbne paste
- za azijske in lokalne jedi
-
Cosmoveda Celostni BIO klinčki, 70 g
- vsebuje eugenol, pinen in vanilin
- iz nadzorovane ekološke pridelave
-
Cosmoveda Celosten BIO črni kardamom, 55 g (60 g)
- del družine ingverjev
- redko v sladkih jedeh
- grenkega okusa
-