Garam Masala
Garam Masala je tradicionalna indijska mešanica začimb in se uporablja za pripravo karija in v indijski kuhinji. V ajurvedski medicini se vsebovane začimbe imenujejo "vroče začimbe", saj naj bi ogrevale telo. Vsebovane začimbe so črni kardamom, cimet, nageljnove žbice, črni poper in kumina. Garam Masala je tobačnorjave barve in se zaradi intenzivnega okusa pogosto uporablja za mesne jedi.
Izdelek z Garam Masala
-
- Velika raznolikost okusov
- Uporablja se lahko na več načinov
- Orientalsko-začinjeno
-
- Lahko se kombinira z drugimi začimbami
- Ekološka kakovost
-
- Indijska mešanica
- Nežno sladko in začinjeno
-
- za lahke channa dal jedi
-
- Močan okus
- Ustvarjalna začimba
- Vsestranska
-
- bio-certificirano
- za okusne žur prigrizke
- v azijski kuhinji ne sme manjkati
-
- za izredno okusen Tandoori
- optimalno tudi za mariniranje
-
- za lahkoprebavljive moong dal jedi
- rumene leče
- za stročje sadeže
-
- dobro dozirana ostrina za jedi
- tipično indijski okus
- indijska mešanica začimb