Garam Masala
Garam Masala je tradicionalna indijska mešanica začimb in se uporablja za pripravo karija in v indijski kuhinji. V ajurvedski medicini se vsebovane začimbe imenujejo "vroče začimbe", saj naj bi ogrevale telo. Vsebovane začimbe so črni kardamom, cimet, nageljnove žbice, črni poper in kumina. Garam Masala je tobačnorjave barve in se zaradi intenzivnega okusa pogosto uporablja za mesne jedi.
Izdelek z Garam Masala
-
Sonnentor Začimba Garam Masala, mleta Bio, 55 g
- Velika raznolikost okusov
- Uporablja se lahko na več načinov
- Orientalsko-začinjeno
-
Spice for Life Severnoindijska mešanica začimb - Garam Masala, 80 g
- Močan okus
- Ustvarjalna začimba
- Vsestranska
-
ConFusion Bio Indian Garam Masala, 50 g
- Indijska mešanica
- Nežno sladko in začinjeno
-
Cosmoveda BIO Tandoori Masala, 25 g
- za izredno okusen Tandoori
- optimalno tudi za mariniranje
-
Cosmoveda BIO Tikka kari Masala, 25 g
- bio-certificirano
- za okusne žur prigrizke
- v azijski kuhinji ne sme manjkati
-
Classic Ayurveda Garam Masala mleto bio, 50 g
- dobro dozirana ostrina za jedi
- tipično indijski okus
- indijska mešanica začimb
-
Cosmoveda BIO Korma Curry Masala, 250 g
- za čudovite jedi
-
Cosmoveda BIO Channa Dal Masala, 250 g
- za lahke channa dal jedi
-
Ehrenwort Bio Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- intenzivno in rahlo pikantno
- cimet, piment in poper
- oplemeniti indijsko kuhinjo