Herbaria Divji tasmanski gorski poper

"Kaviar poper"

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Tasmanski gorski poper se odlično ujema z ribami, curryjem in mesom na žaru. Ker imajo zrna popra izjemno ostrino, ga je treba odmerjati previdno. Je približno desetkrat bolj oster kot navadni črni poper. Zato ga celo izvažajo na Japonsko, kjer ga uporabljajo za začinjanje Wasabija.

Nasvet:

  • Za možnar ali mlinšek. Dobro se ujame z govedino, jagnjetino, testeninami ali bučo.

Ta gorski poper raste kot grmiček v hladnih kanjonih Tasmanskega pragozda in v avstralski zvezni državi Novi Južni Wales. Globoko vijolične poprove jagode spominjajo na sveže borovnice.

Znamka: Herbaria

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Herbaria Divji tasmanski gorski poper

3 recenzije kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
3 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

3 ocene

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Divji tasmanski gorski poper" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder