Herbaria Divji tasmanski gorski poper
"Kaviar poper"
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
Tasmanski gorski poper se odlično ujema z ribami, curryjem in mesom na žaru. Ker imajo zrna popra izjemno ostrino, ga je treba odmerjati previdno. Je približno desetkrat bolj oster kot navadni črni poper. Zato ga celo izvažajo na Japonsko, kjer ga uporabljajo za začinjanje Wasabija.
Nasvet:
- Za možnar ali mlinšek. Dobro se ujame z govedino, jagnjetino, testeninami ali bučo.
Ta gorski poper raste kot grmiček v hladnih kanjonih Tasmanskega pragozda in v avstralski zvezni državi Novi Južni Wales. Globoko vijolične poprove jagode spominjajo na sveže borovnice.
Znamka: | Herbaria |
---|
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Herbaria Divji tasmanski gorski poper
3 recenzije kupcev v drugih jezikih
5 Zvezdic | | 3 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
3 ocene
Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.
- Brez recenzij.
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Divji tasmanski gorski poper" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.550 izdelkov