Bake Affair Piškoti s cimetovim sladkorjem

Angleški piškoti

  • Odlični tudi ob kavi
  • Iz pločevinke je narejenih približno 12 piškotov
  • Z najboljšimi sestavinami iz Avstrije
  • € 7,99 (€ 1,14 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne petek, 12. junij: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 699 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510275, Vsebina: 699 g

EAN: 9120101510275

  • Odlični tudi ob kavi
  • Iz pločevinke je narejenih približno 12 piškotov
  • Z najboljšimi sestavinami iz Avstrije

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Po odpremi boste prejeli vaü paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Piškoti Scone so odlični kot sladica, odlično se obnesejo tudi ob kavi ali klasičnem angleškem čaju. Mešanica za peko Bake Affair vam pomaga pri hitri in enostavni pripravi.

Priprava:

  1. Maslo vzemite iz hladilnika 1-2 ure pred uporabo ali ga 30 sekund segrejte v mikrovalovni pečici
  2. Pečico segrejte na vroč zrak na 165 °C.
  3. Vrečko s cimetovim sladkorjem odstranite in jo odložite
  4. Mešanico za peko položite v veliko skledo
  5. V mešanico za peko dodajte mehko maslo skupaj s 260 ml hladnega mleka (glejte mlečno skalo za mleko v pločevinki) in jajce ter testo gnetite z roko ali mešalnikom ali s Thermomixom (z lopatico uporabljajte 20 sekund / stopnja 6)
  6. Testo položimo na rahlo mokasto delovno površino in na kratko gnetimo
  7. Varianta brez sadja: Testo zdaj oblikujte v krog, premer naj bo približno 23 cm in debel 2 prsta.
  8. Varianta s sadjem: Testo razvaljamo z valjarjem za testo (približno 40 cm x 23 cm), na vrh dodamo želeno zamrznjeno sadje, kos testa zložimo enkrat in nato oblikujemo krog, premer naj bo približno 23 cm in širok za 2 prsta.
  9. Testo razrežite na trikotnike z velikim nožem, kot je prikazano, posamezne koščke položite na pekač, obložen s peki papirjem in namažite s stepenim jajcem. Potresemo z mešanico cimeta in sladkorja iz vrečke.
  10. Piškote pečemo 24 minut pri 165 °C in uživamo še tople!
Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pšenična moka [1]
  • Sladkor
  • cimet
  • Pecilni prašek
  1. Sredstvo za moko askorbinska kislina

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1340 / 320 kj / kcal
Maščoba12 g
  od tega Nasičene maščobne kisline7,4 g
Ogljikovi hidrati46 g
  od tega Sladkor11 g
Beljakovine6,7 g
Vlaknine1,4 g
Sol0,25 g

Vprašanja in odgovori na temo Bake Affair Piškoti s cimetovim sladkorjem

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka