Bake Affair Pirin kruh - vse naokoli pira

Peka kruha - enostavno!

  • Najboljše sestavine iz Avstrije
  • Brez škodljivih dodatkov
  • Z najboljšo pirino moko
  • € 6,99

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne sreda, 15. julij: Naročite še danes do 11:00 ure.

Vsebina: 1 k.

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-024, Vsebina: 1 Kos

EAN: 9120101510176

  • Najboljše sestavine iz Avstrije
  • Brez škodljivih dodatkov
  • Z najboljšo pirino moko

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite še danes do 11:00 in prejeli boste vaš paket v 1 - 4 delovnih dneh (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

S to mešanico za peko lahko preprosto ustvarite svoj lastni kruh iz pire, brez dodatnih spretnosti peke. Bake Affaer se namenoma izogiba dodajanju barvil in konzervansov ter uporablja samo regionalne sestavine.

Najboljša avstrijska kakovost!

Peka kruha je tako enostavna:

  1. Zmes za peko položite v posodo s 450 ml vode in jo dobro gnetite z rokami ali s primernim kuhinjskim pomočnikom
  2. Posodo pokrijemo s krpo in pustimo počivati približno 30 minut
  3. Po "fazi počitka" testo oblikujete in ga položite na pekač s peki papirjem.
  4. Nato testo ponovno pokrijemo pri sobni temperaturi približno 20-30.
  5. Segrejte pečico (žemlje) na 220 °C (za kruh) na 230 °C
  6. Papir za peko lahko premažete tudi z vodo, da bo kruh še bolj hrustljav
  7. Bagueto nekajkrat razrežite z ostrim nožem
  8. Žemlje: pečemo na vročem zraku pribl. 12 min na 220 °C. Nato jih odstranite s pekača in pustite, da se ohladijo 10 minut
  9. Kruh: 10 minut pecite na zgornji in spodnji temperaturi 230 °C, nato preklopite na 190 °C in ponovno pecite približno 20 minut. Nato kruh odstranite iz pekača in pustite, da se 10 minut ohladi.
Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pirina moka [1]
  • Pirina polnozrnata moka
  • Sol
  • Zelišča
  • Pira-kislo testo [2]
  • Suhi pekovski kvas
  • Začimba za kruh
  1. Sredstvo za moko askorbinska kislina
  2. Bio

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1407 / 336 kj / kcal
Maščoba2,1 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,3 g
Ogljikovi hidrati64 g
  od tega Sladkor2,3 g
Beljakovine13 g
Vlaknine5 g
Sol2,4 g

Vprašanja in odgovori na temo Bake Affair Pirin kruh - vse naokoli pira

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka