KOTÁNYI Patisserie vinski kamen
Za torte in peciva
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
Vinski kamen se lahko uporablja kot alternativa pecilnemu prašku. Služi kot sredstvo za vzhajanje in poveča volumen. Izdelek se lahko uporablja v prehrani z malo fosfati.
Namen uporabe:
za vse običajne vrste testa, še posebej za stanja torte, pite in kolače.
KOTÀNYI nasvet: 8g vinskega kamna zadostuje za cca 250g moke
Znamka: | KOTÁNYI |
---|
Dodatne informacije
Sestavine:
snov za vzhajanje: monokalijev tartrat (56%) in natrijev karbonat, koruzni škrob, snov za kisanje: citronska kislina
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Patisserie vinski kamen
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Patisserie vinski kamen" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.550 izdelkov