KOTÁNYI Patisserie vinski kamen

Za torte in peciva

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Vinski kamen se lahko uporablja kot alternativa pecilnemu prašku. Služi kot sredstvo za vzhajanje in poveča volumen. Izdelek se lahko uporablja v prehrani z malo fosfati.

Namen uporabe:
za vse običajne vrste testa, še posebej za stanja torte, pite in kolače.

KOTÀNYI nasvet: 8g vinskega kamna zadostuje za cca 250g moke

Znamka: KOTÁNYI
Dodatne informacije

Sestavine:
snov za vzhajanje: monokalijev tartrat (56%) in natrijev karbonat, koruzni škrob, snov za kisanje: citronska kislina

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Patisserie vinski kamen

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Patisserie vinski kamen" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder