KOTÁNYI Patisserie vinski kamen
Za torte in peciva
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Podobni izdelki:
Opis
Vinski kamen se lahko uporablja kot alternativa pecilnemu prašku. Služi kot sredstvo za vzhajanje in poveča volumen. Izdelek se lahko uporablja v prehrani z malo fosfati.
Namen uporabe:
za vse običajne vrste testa, še posebej za stanja torte, pite in kolače.
KOTÀNYI nasvet: 8g vinskega kamna zadostuje za cca 250g moke
Znamka: | KOTÁNYI |
---|
Dodatne informacije
Sestavine:
snov za vzhajanje: monokalijev tartrat (56%) in natrijev karbonat, koruzni škrob, snov za kisanje: citronska kislina
Priporočamo
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Patisserie vinski kamen
Iz naših objavljenih člankov:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
-
Brezplačno
vračilo -
24 urna dostava
Več kot 11.600 izdelkov