Bake Affair Cimetovi polžki z dekorativnim sladkorjem

Tako enostavno za izdelavo!

  • Za približno 12 cimetovih zvitkov
  • Kakovostne sestavine iz Avstrije
  • Vegansko
  • € 7,99 (€ 0,87 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi je samo še 7 kosov

Dostava dne petek, 12. junij: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 920 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510220, Vsebina: 920 g

EAN: 9120101510220

  • Za približno 12 cimetovih zvitkov
  • Kakovostne sestavine iz Avstrije
  • Vegansko

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Po odpremi boste prejeli vaü paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Osnova te mešanice za peko je veganska in je narejena iz najboljših avstrijskih sestavin. V prilogi boste našli klasičen pripravek z maslom in mlekom, pa tudi vegansko različico .

Priprava:

  1. Mešanico sladkorja in cvetov ločite in dajte v majhno posodo
  2. Preostalo zmes za peko položite v veliko skledo
  3. Veganska varianta: Nežno segrejte 300 ml ovseni napitek (glejte mlečno linijo v pločevinki) in 80 g rastlinske maščobe v ponvi, dokler se maščoba ne raztopi. Pustimo, da se mlačno ohladi
  4. Klasična različica: 300 ml mleka (glejte mlečno vrstico v pločevinki) in 80 g masla v ponvi, dokler se maslo ne raztopi. Pustimo, da se mlačno ohladi, dodamo eno do dve jajci in mešamo 2 minuti
  5. V mešanico za peko dodamo mlačno zmes in gnetemo približno 4 minute
  6. Testo pustimo počivati na toplem (približno 24 ° C) v pokriti v skledi. Medtem v ponvi za cimetovo maslo stopite 50 g masla ali rastlinske maščobe in pustite, da se ohladi
  7. Znova zgnetite testo, nato ga razvaljajte v pravokotnik (približno 25 x 50 cm) in ga tanko namažite s stopljenim maslom / maščobo
  8. Po vrhu enakomerno razporedite cimetov sladkor
  9. Testo razvaljamo, narežemo na približno 2 cm debele rezine in položimo na pekač, obložen s peki papirjem
  10. Pokrijte in pustite 30 minut počivati na toplem.
  11. Segrejte pečico (top od spodaj segrejte 180 ° C).
  12. Veganska različica: premažite s čopičem z vodo
  13. Klasična različica: velikodušno premažemo z rumenjakovo-mlečno mešanico (50 ml mleka, 1 jajce, 1 ščepec sladkorja, 1 ščepec soli)
  14. Potresemo s cvetovi dekorativnega sladkorja
  15. Pečemo pribl. 25 min, da nastane zlata skorja
Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pšenična moka [1]
  • Sladkor
  • Vanilijev sladkor
    • Sladkor
    • Tahiti vanilija
  • Sol
  • Suhi pekovski kvas
  • cimet
  • Limona v prahu
  1. Sredstvo za moko askorbinska kislina

Hranilna vrednost

vegansko

Hranilna vrednost vegansko na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1394 / 333 kj / kcal
Maščoba10 g
  od tega Nasičene maščobne kisline8,6 g
Ogljikovi hidrati55 g
  od tega Sladkor19 g
Beljakovine5,4 g
Vlaknine2,5 g
Sol0,6 g

Klasična varianta

Hranilna vrednost Klasična varianta na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1344 / 321 kj / kcal
Maščoba9,5 g
  od tega Nasičene maščobne kisline5,8 g
Ogljikovi hidrati54 g
  od tega Sladkor19 g
Beljakovine5,6 g
Vlaknine2,1 g
Sol0,6 g

Vprašanja in odgovori na temo Cimetovi polžki z dekorativnim sladkorjem

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka