Zotter Schokoladen H2O Superfood

Pure & powerful

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Zotter Schokoladen Bio čokolada - "limeta in pasijonka"
Zotter Schokoladen Bio čokolada - "Mango Tango"
Zotter Schokoladen Bio čokolada - "soljeni arašidi"
Opis

Inspirirano od Mayev in tradicionalne čokoladne kulture, ki je še vedno živa v Belici, je Josef Zotter razvil ganaše iz temne čokolade po recepturi Mayev na osnovi vode. Kakav in voda sta enostavna osnova celotne kulture čokolade. Obogateno s purističnim čokoladnim ganašjem, ki vsebuje ralične superfoode kot so aroni sok, mako, kandiran ingver, kardamom, čili in moringo v prahu.

Tudi v kuverturi se nahaja moč Superfooda. V tem primeru je obdelan perujski kakav po principu "raw", ni pražen temveč le sušen pri 70 °C. Ker pri mletju in konširanju nastaja dodatna toplota se izgubijo vredni antioksidanti in prav iz tega razloga je kuvertura obogatena, v majnih količinah, s superfoodom kot je akai, matcha-zeleni čaj v prahu, klorela alge, reši gobe in maka v prahu. V celoti zelo pikantno, osvežujoče z noto ingverja in kardamoma, ter na koncu pekoče s čilijem.

Certifikati: Oznaka EU / zunaj EU, Fairtrade
Izvor: Avstrija
Brez: Ojačevalci okusa, Umetne arome, Umetna barvila, Konzervansi
Dodatne informacije

Sestavine:
Kakavova masa°, surov trsni sladkor°, fruktoza, glukozni sirup°, kakavovo maslo°, sladkor kokosovih cvetov°, aronia sok° (4%), ingver°, akai v prahu° (0,3%), kardamom°, sol, maka v prahu° (0,1% ), moringa v prahu° (0,1%), zeleni čaj matcha v prahu° (0,02%), klorela v prahu° (0,02%), čili "Bird's eye"° reši gobice v prahu° (0,01%)
Kakav: najmanj 75% v Superfood-čokoladi°

° iz certificirane ekološke pridelave

Lahko vsebuje sledi oreškov, arašidov, jajc, zelene, mleka, soje in sezama.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Zotter Schokoladen H2O Superfood