Tartuflanghe Jajčni tagliolini s tartufi

Izdelano po tradicionalni izdelavi

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Zdrob iz trde pšenice, sveža jajca, poletni tartufi - kratek seznam sestavin vrhunske kakovosti je tisto, zaradi česar je ta posebnost testenin tako odličnega okusa!

Tartuflanghe jajčni Tagliolini s tartufi - tako kot vse njihove specialitete testenin - so narejeni iz tradicionalnih bronastih kalupov. S testenjem testeninskega testa skozi posebne bronaste plošče dobijo testenine značilno hrapavo površino. Po stiskanju trakove z nožem razrežejo na velikost.

Priporočilo kuharja Tartuflanghe:

  • Zavrite 2 litra slane vode.
  • V vrelo vodo dodajte testenine in pustite vreti 3 - 4 minute (po 3 minutah preverite, ali so že al dente).
  • Medtem v ponvi na zmernem ognju stopite velik košček masla. Namesto tega lahko tudi rahlo segrejete olivno olje.
  • Testenine al dente stresite v cedilo in pustite, da se na kratko odcedi.
  • Testenine dodajte v ponev s stopljenim maslom ali olivnim oljem. Dobro premešajte in skupaj segrevajte pribl. 1 minuto na zmernem ognju - ponev večkrat pretresite.
  • Razporedite po krožniku in po okusu naribajte svež parmezan.
  • Hitra, a razkošna jed je pripravljena!
Znamka: Tartuflanghe
Izvor: Italija

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Tartuflanghe Jajčni tagliolini s tartufi

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Jajčni tagliolini s tartufi" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder