Bake Affair Kruh za žar Paprika Rub

Kot nalašč za vaš BBQ

  • Brez barvil in konzervansov
  • Grenko-dimljen okus
  • Posebna mešanica
  • € 7,99 (€ 1,06 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi je samo še 7 kosov

Dostava dne petek, 12. junij: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 757 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510121, Vsebina: 757 g

EAN: 9120101510121

  • Brez barvil in konzervansov
  • Grenko-dimljen okus
  • Posebna mešanica

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Po odpremi boste prejeli vaü paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Vse mešanice za peko v Stöber Mühle vsebujejo samo izbrane sestavine iz regije. Namerno se izogibamo uporabi umetnih ojačevalcev arome ali konzervansov.

Z dodajanjem prekajene paprike Rub dobiva kruh na žaru posebno grenko in dimljeno noto, poleg tega pa je tudi zelo posebna skorja. Majhno začimbno kroglico (Paprika Rub), ki je priložena mešanici za peko, lahko uporabite tudi za lastno mešanico začimb, npr. za začinjanje mesa na žaru ali zelenjave.

Priprava kruha:

  1. Majhna začimbna kroglica - zdrob v majhni skledi, zdrobite z rokami. Dodamo 5 žlic jabolčnega soka, piva ali vode, premešamo in pustimo.
  2. Zmes za peko s 450 ml postavite v posodo in jo dobro gnetite z roko ali s primernim predelovalcem hrane
  3. Posodo pokrijemo s krpo in pustimo počivati približno 20-30 minut
  4. Nato testo še enkrat dobro pregnetete, ga potegnite v želeno obliko in pustite počivati še 20 minut pri sobni temperaturi
  5. Segrejete pečico (toplota od zgornjega dna) ali žar na 230 °C
  6. Zdaj dobro premešajte drgnjenje, tako da nastane kremna konsistenca, ki se razprostira na kruhu.
  7. Papir za peko lahko premažete tudi z vodo, da bo kruh še bolj hrustljav
  8. Pečica: Kruh položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pečemo pri 230 °C 10 minut, nato preklopimo na 190 °C in ponovno pečemo približno 15 minut.
  9. Žar: Kruh postavite na 230 °C neposredno na ploščo - posredno ogrevanje, zaprite pokrov, odprite prezračevalni drsnik in pecite približno 20 minut.
Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pšenična moka [1]
  • Pirina moka
  • Sol
  • Suhi pekovski kvas
  • Granulat česna
  • Paprika
  • Voda
  • Paradižnikova kaša
  • Sladkor
  • Kis
  • Melisa
  • Modificiran škrob
  • Sol
  • Aroma dima
  • Gorčična moka
  • Čebule
  • Začimbe
  • Česen
  1. Sredstvo za pripravo moke z askorbinsko kislino

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1461 / 349 kj / kcal
Maščoba1,7 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,4 g
Ogljikovi hidrati71 g
  od tega Sladkor1,6 g
Beljakovine9,7 g
Vlaknine4,8 g
Sol2,3 g

Vprašanja in odgovori na temo Bake Affair Kruh za žar Paprika Rub

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka