Zotter Schokoladen Velikonočna mešanica endorfinov s 6 kroglicami

Sadni, jagodičasti in čokoladni

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Vseh 6, ročno izdelanih čokoladnih kroglic je polnjenih z jagodami in likerji, za praznovanje pomladi s čokoladno eleganco.

Jagodni endorfin: sadni jagodni ganaše s kančkom limone ovit v kroglico iz bele čokolade, ki je potopljena v belo čokolado in jagodni sladkor.

Endorfin cvetov bezga: pomladanska sredica iz cvetov bezga in bele riževe čokolade ovita v kroglico iz temne čokolade, ki je potopljena v belo riževo čokolado.

Karamelni endorfin: ganaše iz karamelne čokolade s kančkom mandljeve kreme ovita v krogilico iz mlečne čokolade, ki je potopljena v sladko karamelno čokolado.

Likerni endorfin: delikaten ganaše iz jajčnega likerja ovit v kroglico iz bele čokolade, ki je potopljena v belo čokolado.

Ribezov endorfin: sadna alkoholna-krema z ribezovim likerjem, mandljevo kremo in ribezovo čokolado ovita v kroglico iz temne čokolade, ki je potopljena v v ribezovo čokolado od koder razvija tudi čudovito lila barvo.

Marelični endorfin: marelični brandy, zmešan z marelično čokolada, ovit v kroglico iz mlečne čokolade, ki je potopljen v marelično čokolado.

Certifikati: Oznaka EU / zunaj EU, Fair
Brez: Gluten
Vrsta izdelka: Prigrizki in sladkarije
Dodatne informacije

Sestavine: surov trsni sladkor°, kakavovo maslo°, polnomastno mleko v prahu° (8%), kakavova mas°, fruktoza, glukozni sirup°, stepena smetana°, maslo°, ribezov liker° (2%), riž v prahu° (riž° in voda in sončnično olje° in sol), posneto mleko v prahu°, ribezov koncentrat° (2%), mandlji°, polnomastno mleko°, jagode° (1%), marelično žganje° (1%), sladka sirotka v prahu°, jagodni koncentrat° (1%), jabolčno žganje°, suhi ribez° ( 1%), suhe marelice° (1%), cvetovi bezga° (1%), suhe jagode° (1%), rumenjak° (0,5%), polnovreden trsni sladkor°, koncentrat limone°, emulgator: sojin lecitin°, sol, vanilijevi stroki°, limona v prahu° (limone° in koruzni škrob°), emulgator: sončnični lecitin°, cimet°, cvetni listi vrtnice°
Kakav (kakavova masa in kakavovo maslo): najmanj 30%

Vsebovani alergeni: mleko, laktoza, jajca, soja, orehi
Lahko vsebuje sledi arašidov in sezama.

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Zotter Schokoladen Velikonočna mešanica endorfinov s 6 kroglicami

1,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
1 (100%)

1 ocena