Zotter Schokoladen Velikonočna mešanica endorfinov s 6 kroglicami

Ročno izdelane čokoladne kroglice v 6 okusih

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi

Slični izdelki:

Zotter Schokoladen Slana karamela
Zotter Schokoladen Maslena karamela

Opis

Vseh 6, ročno izdelanih čokoladnih kroglic je polnjenih z jagodami in likerji, za praznovanje pomladi s čokoladno eleganco.

Jagodni endorfin: sadni jagodni ganaše s kančkom limone ovit v kroglico iz bele čokolade, ki je potopljena v belo čokolado in jagodni sladkor.

Endorfin cvetov bezga: pomladanska sredica iz cvetov bezga in bele riževe čokolade ovita v kroglico iz temne čokolade, ki je potopljena v belo riževo čokolado.

Karamelni endorfin: ganaše iz karamelne čokolade s kančkom mandljeve kreme ovita v krogilico iz mlečne čokolade, ki je potopljena v sladko karamelno čokolado.

Likerni endorfin: delikaten ganaše iz jajčnega likerja ovit v kroglico iz bele čokolade, ki je potopljena v belo čokolado.

Ribezov endorfin: sadna alkoholna-krema z ribezovim likerjem, mandljevo kremo in ribezovo čokolado ovita v kroglico iz temne čokolade, ki je potopljena v v ribezovo čokolado od koder razvija tudi čudovito lila barvo.

Marelični endorfin: marelični brandy, zmešan z marelično čokolada, ovit v kroglico iz mlečne čokolade, ki je potopljen v marelično čokolado.

Certifikati: Oznaka EU / zunaj EU, Fair

Sestavine

Vsebuje alergene: mleko, laktozo, jajca, sojo, oreške. Lahko vsebuje sledi arašidov in sezama.

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost

Izkušenj v slovenščina za Zotter Schokoladen Velikonočna mešanica endorfinov s 6 kroglicami