Rosenfellner Mühle Mešanica za peko kruha z kmečki kruh

Mešanica po tradicionalnem receptu

Novosti!

  • brez kvasa
  • rafinirano s posebno mešanico začimb
  • € 2,89 (€ 0,58 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi je samo še 6 kosov

Dostava dne sreda, 27. marec: Naročite torek do 11:00 ure.

Vsebina: 500 g

V moj seznam želja

Št. izd.: RM-411225, Vsebina: 500 g

EAN: 9120012130197

  • brez kvasa
  • rafinirano s posebno mešanico začimb

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Slovenija: brezplačna dostava že od € 47,90.
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Naročite do torek 11:00 in prejeli boste vaš paket v roku 1 - 2 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Kreditna kartica (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal, Predračun

Opis

Pečenje kruha je enostavno! Naj se skozi vašo kuhinjo izlivajo dišave pikantnega, hrustljavega kmečkega kruha. Mešanica ržene moke, pšenične moke, polnozrnate ržene moke iz polnozrnatega rža in izbrane mešanice začimb zagotavlja neprimerljivo okusno izkušnjo.

Priprava:

  • prelijte mešanico za peko v posodo za testo, zmešajte z 9 g suhega kvasa ali 1/2 kocko svežega kvasa (21 g) in dodajte približno 320 ml mlačne vode. Pustite, da testo počiva na sobni temperaturi pol ure. Pekač namažite z oljem. Testo na kratko zamesite in ga pustite počivati v pekaču pol ure, nato ga spečite. Navodila za pečico: zgoraj / spodaj: približno 220 °C (predgreto), ventilator: približno 200 °C (predgretje). Čas pečenja: na srednji tirnici približno 35 - 45 min, po 20 min. zmanjšajte temperaturo za 20 °C.

Priprava s praškom za peko:

  • prelijte mešanico za peko v skledo testa, zmešajte z 1 kg pecilnega praška in zmešajte s približno 320 ml mlačne vode. Pekač namažite z oljem, dodamo testo in postavimo v predgreto pečico pri 175 °C, za približno 45 minut. Opomba za peko v pečici: na začetku v pečico položite ploščo tople vode, da preprečite izsušitev skorje.

Peka v avtomatu za kruh:

  • dodajte 320 ml vode v posodo za peko, dodajte mešanico za peko in dodajte 9 g suhega kvasa ali 1/2 kocke svežega kvasa (21 g). Začnite program "normalno" in skorja "temna". -> Prosimo, upoštevajte tudi podatke proizvajalca!

Izvor: Avstrija
Certifikati: EU-Bio-pečat
Brez: Izvleček kvasa, Laktoza, Jajca
Lastnosti izdelkov: Vegan

Dodatki

  • Ržena moka [1]
  • Pšenična moka [1]
  • Kamena sol
  • posušeno rženo polnozrnato testo
    • Polnozrnata ržena moka [1]
    • Voda
  • Začimbe [1]
  • mlečna kislina [2]
  1. iz nadzorovane biološke pridelave
  2. Sredstvo za kisanje

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1323 / 316 kj / kcal
Maščoba1,2 g
  od tega Nasičene maščobne kisline0,1 g
Ogljikovi hidrati68 g
  od tega Sladkor0,7 g
Beljakovine7,7 g
Vlaknine1,4 g
Sol2,3 g

Vprašanja in odgovori na temo Rosenfellner Mühle Mešanica za peko kruha z kmečki kruh

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka