Opis
Pandoro je poleg panettona druga klasična božična torta v Italiji. Ime, ki se prevede kot "zlati kruh", verjetno izhaja iz tipične zlato rumene barve. Torta je to dolžna jajcem v testu.
Poleg puhastega testa iz kvašenega testa je značilna tudi osmerokotna, nazobčana kupolasta oblika. V nasprotju s panettonom ne vsebuje ne rozin ne kandiranega sadja in ga običajno postrežemo posuto s sladkorjem v prahu.
Opomba za skladiščenje: Shranjujte v hladnem, temnem in suhem prostoru pri največ 18 ° do 20 ° C.
Znamka: | Galup |
---|---|
Izvor: | Italija |
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Galup Tradicionalni Pandoro
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Tradicionalni Pandoro" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 10.550 izdelkov