Feuer & Glas Zaboj začimb "Srnin hrbet v soku portskega vina"

Za srnjin file s hruško in brusnicami

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Divjačina je verjetno najbolj nežna igriva jed sploh ... če vam uspe. Divjačina spada v jesen. Ne gre za meso "iz police", okus ima po sezoni lova. Kratek čas kuhanja naredi srnjin hrbet precej privlačno saj nihče ne rabi preživeti dolgo časa v kuhinji, medtem ko gostje čakajo na hrano.

Naš srnjin hrbet je pravi klasik: kombinacija ojačevalnega soka portskega vina in svežih hrušk ter kislo-sladkih brusnic. Tu se najbolje priležejo krompirjevi cmoki.

Zaboj vsebuje začimbe, recept, nakupovalni seznam in zgodovino jedi. Vsebina zaboja zadošča za približno 3 priprave, za 3-4 osebe.

Mere:
11,4 cm x 9,5 cm x 3,4 cm

Znamka: Feuer & Glas
Dodatne informacije

Sestavine:
Črni poper, kubebe poper, piment, nageljnove žbice, brinove jagode, pomarančna lupina, cimet, rdeči poper

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Feuer & Glas Zaboj začimb "Srnin hrbet v soku portskega vina"

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Zaboj začimb "Srnin hrbet v soku portskega vina"" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder